Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Bibi Breijman door Waylon verrast op het kraamfeest van dochtertje Teddy

Bibi Breijman en Waylon vierden onlangs het kraamfeest van dochtertje Teddy. Maar het was vooral Bibi die op deze speciale dag werd verrast.

Teddy is inmiddels al een halfjaar oud, maar dat mag de pret niet drukken om alsnog een heus kraamfeest te geven. Op Instagram deelt Bibi zoete beelden van het feestje.

Advertentie

Verrassing
Deze speciale dag stond natuurlijk helemaal in het teken van Teddy, maar toch werd ook Bibi goed door haar vriend verrast. In haar vlog deelt ze de prachtige beelden en vertelt ze over haar verrassing.

Flamencoband
“Nu Teddy al 5 maanden is, kan ze een beetje meegenieten van de muziek en alles, want ik heb net dé leukste verrassing van Willem gekregen”, vertelt Bibi enthousiast in haar vlog. Waylon had namelijk geregeld dat Bibi’s favoriete band ‘de Règâhs’ kwamen optreden tijdens het kraamfeest. Dit is een flamencoband uit Den Haag en Bibi is dol op deze muziek. Wat lief!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We proosten op nieuw leven 🥂 check nu de hele video van Teddy’s kraamfeest op mijn youtubekanaal #bibibreijman#linkinbio

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I love you more than een broodje hagelslag 😍

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Zo ziet deze week (7 juli t/m 13juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien