Cinderella Classic 4-seizoenen dekbed nu vanaf € 69,95!

Zoek binnen:

Bibi Breijman en Waylon voor het eerst zonder dochtertje Teddy op vakantie

Bibi Breijman en Waylon zijn trotse ouders van hun dochtertje Teddy. Ze zijn dol op het meisje, maar toch zonder haar op vakantie gegaan. En dat brengt gemengde gevoelens met zich mee voor het bekende koppel.

Het is voor het eerst sinds de geboorte van de inmiddels 6 maanden oude Teddy, dat Waylon en zijn grote liefde Bibi zonder haar naar het buitenland gaan. Het stel ging eerder al wel op reis, maar nam het kindje toen gewoon mee.

Advertentie

Vakantie Bibi Breijman en Waylon
Bibi Breijman en Waylon zijn samen naar Londen gegaan, voor een romantisch weekendje weg. Op Instagram deelt zanger Waylon een foto tijdens zijn vakantie. Maar het is geen plaatje vanuit Londen, maar een foto van zijn dochter Teddy. Het is een zomers kiekje waarop de baby te zien is in een schattig klein badpakje.

Zonder Teddy
Bij de foto schrijft hij: “Ons eerste weekendje weg zonder deze… Papa en mama vinden het best lastig!” Hij gebruikt er de hashtag ‘jankenaanhetontbijt’ bij, waarmee hij duidelijk maakt dat Bibi en hij het niet gemakkelijk vinden zonder hun dochtertje.

Herkenning
De foto zorgt voor veel herkenning bij andere jonge ouders. Chantal Janzen plaatst allemaal hartjes onder de foto. En een volger schrijft: “Samen genieten is zo belangrijk! Blijf dat doen… ik spreek uit ervaring! En bij thuiskomst is het extra bijzonder, let maar op.”

 

View this post on Instagram

 

Ons eerste weekendje weg zonder deze… Papa en mama vinden het best lastig! #jankenaanhetontbijt 👶🏽

A post shared by Waylon (@official_waylon_music) on

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien