Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Bibian Mentel weer thuis na zware operatie aan rugwervel

Bibian Mentel is ontslagen uit het ziekenhuis. De voormalig snowboardster was wederom opgenomen, aangezien ze een heftige operatie moest ondergaan. Eerder werd al bekendgemaakt dat de operatie goed was verlopen, maar woensdag mag de brunette zelfs alweer naar huis.

Dit maakt haar man Edwin Spee bekend met een blij bericht op Facebook.

Advertentie

Operatie
Door de vele operaties en bestralingen is de rugwervel van Bibian Mentel fragiel geworden. De kans op een complete dwarslaesie was dan ook groot. Om dit te voorkomen, werd haar rugwervel operatief gestabiliseerd. Eerder vertelde Bibian over de zware operatie aan RTL Boulevard: “Een operatie blijft altijd spannend, want er zijn altijd risico’s.”

Niet reanimeren
In hetzelfde interview maakte ze bekend niet langer gereanimeerd te willen worden. “Als mijn lichaam ermee ophoudt, om het zo maar even te zeggen, hebben we besloten om niet meer te reanimeren”, verklaarde ze voor de operatie. Maar inmiddels is bekend dat ze ook déze operatie goed doorstaan heeft.

Genieten
In het blijde bericht op Facebook vertellen Edwin en Bibian woensdagmiddag: “We wensen samen iedereen een hele mooie kerstmis en een gelukkig nieuw jaar. En mensen geniet. Geniet van het leven. Het leven is zo kort.” Bibian sluit de video af met een boodschap voor haar volgers: “Geniet en lééf!”

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: RTL Boulevard. Beeld: ANP

Columnist Hans: “Het nadeel van gespreksnarcisten? Ze vréten energie”

Hans

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in zijn leven. Deze week: gespreksnarcisten.

Gespreksnarcisme, ik had er nog nooit van gehoord. Een gespreksnarcist is iemand die gedurende een gesprek alleen maar over zichzelf wil spreken. Nu ik wist wat het was, moest ik meteen aan mijn buurvrouw Annemieke denken. Vorige week moest ik uitwijken voor een auto, waarbij ik van mijn fiets viel en mijn voet verstuikte. Dat liep een beetje moeilijk. “Wat heb jij nou?”, vroeg Annemieke, toen ik haar huis voorbij strompelde. “Van mijn fiet

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien