Nu 50% korting op 6-delige pannenset in verschillende kleuren!

Zoek binnen:

Kate Middleton krijgt bijzonder cadeau voor prins Louis tijdens Wimbledon

Een aantal jaar geleden maakte de hagelwitte Stan Smith-sneaker een grootse comeback. Sindsdien is de schoen een klassieker in sneakerland.

Tennislegende Stan Smith zat tijdens de finale van Wimbledon een paar rijen achter de hertogin van Cambridge. En hij kwam niet met lege handen. De voormalig tennisser had een kindermodel van zijn beroemde sneaker bij zich die hij – gesigneerd en al – overhandigde aan Kate Middleton. ‘To Louis’, staat er op de schoen gekrabbeld naast zijn handtekening. Kate nam ook een schoenendoos in ontvangst waar (hopelijk) de andere helft van het paar in zit.

Advertentie

Stan Smith

Privéles van Federer
We hebben zomaar het vermoeden dat prins George met jaloezie naar de gepersonaliseerde sneakers van zijn broertje kijkt. George is namelijk groot tennisfan. Al heeft de kleine prins ook niks te klagen: George kreeg begin deze maand thuis privéles van niemand minder dan Roger Federer. Die verklapte dat George ‘een goede tennistechniek’ en zeker talent heeft. Wie weet zit ooit de voltallige koninklijke familie op de tribune om prins George aan te moedigen…

Zo’n hagelwitte sneaker staat altijd fris. Met een van deze exemplaren is het altijd game, set, match.

Bron: Metro UK. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien