Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Bijzonder cadeau voor hoofdrolspelers 'Flikken Maastricht'

Op 6 maart wordt de 150e aflevering van het populaire televisieprogramma Flikken Maastricht uitgezonden. Daarmee is Flikken Maastricht de langstlopende Nederlandse dramaserie. Naar aanleiding van deze bijzondere prestatie hebben de hoofdrolspelers een bijzonder cadeau gekregen.

In 2014 won de cast de Gouden Televizier-Ring. Nu, 5,5 jaar later, ontvangen de hoofdrolspelers een ring die geïnspireerd is op de Televizier-ring van AVROTROS en Hollands Licht.

Advertentie

Ring

Hoofdrolspeelster Angela Schijf schrijft op Instagram: “Gisteren kwamen onze grote bazen naar de set en gaven ons een groot cadeau. Een prachtige ring, gemaakt door Anneke Schat en geïnspireerd op haar ontwerp van de Gouden Televizier-Ring 2014, die de serie toen won.”

Lange verbintenis

Inmiddels zijn er al 14 seizoenen van Flikken Maastricht gemaakt en die langdurige toewijding is precies wat bij Angela past: “Ik heb wel eens eerder gezegd dat ik niet zo van de kortstondige affaires ben, maar eerder van de lange verbintenis en een goed huwelijk.”

Dankwoord

De trotse Angela voegt ook een dankwoord toe en verwijst daarbij naar de 2e foto van haar post: “Foto 2 toont onze crew op een doordeweekse draaidag. We zijn met veel en iedereen draagt zijn steentje bij aan het succes van Flikken Maastricht. Van productie assistent tot cameraman, of je nu een make-upkwast of een lamp in je handen hebt, koffie zet of orders uitdeelt- we kunnen niet zonder elkaar. Dat is mooi. Dat is teamwork. Dank je wel Avrotros en Hollands Licht voor het cadeau. Dank je wel, lieve Flikkenfamilie, voor álles.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik was bijna te laat voor het officiële persmoment omdat ik de parkeergarage niet kon vinden. Reinout Oerlemans, Victor Reinier en ik werden ontboden bij burgemeester Gerd Leers van Maastricht en kondigden een nieuwe Nederlandse politieserie aan. Het was eind 2006 en een jaar later was Flikken Maastricht te zien op NPO1 en het succes overweldigend. Wolfs en Eva hebben inmiddels bewezen 9 levens te hebben en Marion en Romeo overstijgen de politietermen waakzaam & dienstbaar. Gisteren kwamen onze grote bazen naar de set en gaven ons een groot cadeau. Een prachtige ring, gemaakt door Anneke Schat en geïnspireerd op haar ontwerp van de Gouden Televizier Ring 2014, die de serie toen won. Een cadeau ter ere van de 150e aflevering die op 6 maart aanstaande uitgezonden zal worden. De langstlopende Nederlandse dramaserie. Wow. Ik heb wel eens eerder gezegd dat ik niet zo van de kortstondige affaires ben, maar eerder van de lange verbintenis en een goed huwelijk. Dat doe je nooit alleen. Foto 2 toont onze crew op een doordeweekse draaidag. We zijn met veel en iedereen draagt zijn steentje bij aan het succes van Flikken Maastricht. Van productie assistent tot cameraman, of je nu een make-upkwast of een lamp in je handen hebt, koffie zet of orders uitdeelt- we kunnen niet zonder elkaar. Dat is mooi. Dat is teamwork. Dank je wel Avrotros en Hollands Licht voor het cadeau. Dank je wel, lieve Flikkenfamilie, voor álles 💙 #flikkenmaastricht #avrotros #hollandslichtproducties #goudentelevizierring #teamwork

Een bericht gedeeld door Angela Schijf (@angelaschijfofficial) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien