Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Bijzondere vacature: koningin Elizabeth zoekt social media medewerker

Koningin Elizabeth is op zoek naar een nieuw personeelslid om haar social media accounts te beheren. Dat blijkt uit een vacature die het koningshuis online heeft geplaatst.

De officiële Engelse functietitel is ‘head of digital engagement’. Als de royals je aannemen voor deze baan dan vestig je je op Buckingham Palace. Je werkt 37,5 uur per week, verdeeld over 5 dagen (maandag tot en met vrijdag). Hiermee verdien je 45.000 tot 50.000 Britse pond per jaar, op basis van je ervaring. Omgerekend naar euro’s is dit 53.923 tot 59.914 euro. In januari 2020 vindt de werving plaats.

Advertentie

Wat houdt de functie in?
In de vacature staat omschreven dat je je in deze rol hoofdzakelijk bezighoudt met het bedenken van nieuwe manieren om de koningin online in de belangstelling te zetten. Daarbij moet je de volgers doormiddel van je social media posts betrekken bij het werk en de publieke rol van het koningshuis. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de online communicatiestrategie en voor het effectief gebruiken van de verschillende online kanalen. Natuurlijk zul je belangrijke koninklijke evenementen, zoals een koninklijke verloving of een staatsbezoek op social media verslaan. Binnen deze functie geef je leiding aan een klein digitaal team.

Waar moet je aan voldoen?
Je moet ervaring hebben met het beheren van websites en een expert zijn binnen dit vakgebied. Je moet op de hoogte zijn van de nieuwste technische ontwikkelingen en goed met strakke deadlines kunnen werken. Daarnaast wordt het gewaardeerd als je kennis hebt van HTML en analysetools. Ook moet je een vlotte babbel hebben en invloedrijk zijn, want je zal je bezig  houden met het tot stand brengen van belangrijke samenwerkingen.

Populaire accounts
Eén ding is zeker: de posts die de nieuwe social media medewerker zal plaatsen, zullen door héél veel mensen bekeken worden. De royals hebben maar liefst 6,9 miljoen volgers op Instagram, 5 miljoen likes op Facebook en 4,1 miljoen volgers op Twitter.

Gek op de royals? In deze luxe special van maar liefst 148 pagina’s staan de meest bijzondere foto’s van ons koningshuis. En natuurlijk ook veel moois over de Britse royals en andere buitenlandse koningshuizen.

Libelle Royal
Libelle Royal
€ 7,95
Bestel hier

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Time. Beeld: ANP

Maartje en de meisjes – deel 38: “Schat? Als ik nou echt bi ben, wil je dan ook nog met me trouwen?”

voel je je

Een vraag van Liesbeth zet Maartje flink aan het denken. De vrouwenliefde uit haar leven schrappen voelt niet goed. Maar wat wil ze dan wel?

Jochem en ik maken een avondwandeling terwijl de kinderen in bad zitten. “We leggen onszelf wel op bed hoor mam,” riep Nine stoer. Ik vind het heerlijk nu de kinderen groter en zelfstandiger worden.

“Hoe voel je je?” vraag ik aan Jochem.

“Eh, goed. Hoezo?” Hij kijkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien