Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Het is een blijvertje: koning Willem-Alexander opnieuw gefotografeerd mét baard

Waar het voor de zomer vaak over de jurk van onze koningin ging als Máxima en Willem-Alexander ergens verschenen, is nu de baard van onze koning het gesprek van de dag. De laatste update: de baard is er nog steeds.

Koning Willem-Alexander ontving vandaag nieuwe ambassadeurs op Paleis Noordeinde en weer was het de baard die alle aandacht trok. Waar eerst nog over een ‘vakantiebaard’ werd gesproken, lijkt de baard nu toch wel echt een blijvertje te zijn:

Advertentie

 

Postzegels
Het gezicht van de koning wordt natuurlijk ook gebruikt voor onze postzegels. PostNL heeft ook al opgemerkt dat onze koning er anders uitziet en heeft alvast een voorzetje gedaan voor een nieuwe postzegel:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld:  ANP.

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien