Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Zó ziet de bloedmooie vrouw van Michiel Huisman eruit

Michiel Huisman is jarig! Vandaag blaast de Game of Thrones-acteur 36 kaarsjes uit. Zijn verjaardag viert hij vást met zijn vrouw en dochter.

De kans is groot dat je Michiels liefde nog kent. Het is namelijk actrice Tara Elders.

Advertentie

Phileine zegt sorry
Tara is onder meer bekend van de tv-serie Najib en Julia. Michiel leerde haar kennen tijdens opnames van de film Phileine zegt sorry in 2003. In 2007 kregen ze hun dochtertje Hazel en in 2009 verhuisde het gezin naar het Amerikaanse New Orleans, voor Michiels Hollywood-carrière. Tara lijkt haar filmambitie geparkeerd te hebben: de laatste film waar ze in gespeeld heeft, dateert uit 2009.

❤️

Een bericht gedeeld door Michiel Huisman (@michielhuisman) op

Tara Elders Michiel Huisman

Dochtertje uit de schijnwerpers
Hazel Judith Huisman is inmiddels 10 jaar. En hoewel haar vader dus in de gigantische hitserie Game of Thrones speelt en in Hollywoodfilms naast grootse actrices als Blake Lively straalt, blijft het meisje uit de spotlights. Zo deelt Michiel op zijn Instagram niet meer dan een wazige of van de achterkant genomen foto van zijn kleine meid.

Following my two favorites. #relax 🇲🇽👨👩👧

Een bericht gedeeld door Michiel Huisman (@michielhuisman) op

Hazel’s hair

Een bericht gedeeld door Michiel Huisman (@michielhuisman) op

Tóch hebben we een zeldzaam beeld van het gezicht van het meisje opgesnord. Al is ze op dit plaatje wél wat jonger dan de 10 jaar die ze nu is.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: IMDb, Instagram. Beeld: Instagram, ANP, Brunopress.

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien