Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Creatief uit de losse pols: handlettering

De nieuwste DIY-trend is handlettering. Geef je kaart, poster, ingelijste quote of uitnodiging een éxtra persoonlijk tintje door aan de slag te gaan met inkt en dip-pen.

Handlettering is helemaal hot! Het is geen simpele notitie op een papiertje, maar een waar stukje ambacht. Met Oost-Indische inkt en een dip-pen creëer je quotes die, bijvoorbeeld in een mooie lijst, heel tof staan in je interieur. Een lief kaartje aan je zus of beste vriendin of een mini-poster aan de muur wordt meteen een stuk persoonlijker met je eigen handlettering.

Advertentie

DIY
En wat is nou leuker dan te zeggen, ‘o dat? Dat heb ik zelf gemaakt’? Naast teksten op de muur of op een poster, zijn ook kussentjes en bloempotjes heel gemakkelijk te voorzien van een persoonlijke noot.

De creatievelingen van Dreamkey en Imakin hebben hele handige DIY-pakketjes samengesteld om zelf aan de slag te gaan. Zo’n pakket zit vol met fijne papierwaren (notitieboekje, zakjes, kaarten, enveloppen, labels, stickers etc.) en de basisbenodigdheden voor het tekenen. De stap-voor-stap instructie laat zien hoe ook jij de mooiste quotes hand lettered.

Kijk hier voor inspiratie voor jouw handletteringproject: www.pinterest.com/DIYlettering

Hebben!
De DIY-pakketjes zijn voor € 17,50 te koop via Dreamkey of Imakin.

Tot volgende week!

Libelle’s lifestyleredacteuren Balfoort & Saladini houden je op de hoogte van de laatste woon- en designtrends.

Handlettering

Janine (58) nam een ooglidcorrectie: “De maat was vol toen ik in de bios al na 5 minuten mijn ogen wilde sluiten”

ooglidcorrectie

Per jaar worden in Nederland ruim 30.000 ooglidcorrecties uitgevoerd, waarmee het hier een van de populairste cosmetische ingrepen is. Na afloop zijn de meeste mensen razend enthousiast. Daarom: alles over een ooglidcorrectie.

Vraag je aan Sarah (39) of ze ijdel is, dan zal het antwoord zijn dat ze dat beslist niet is. “Sterker nog, ik gebruik amper make-up en doe hoogstens twee keer per jaar lippenstift op. Ik ben dan ook niet het type dat snel aan zichzelf zou laten sleutelen.” Toch heeft ze vorig jaar besloten om haar bovenste oogleden te laten liften. Niet omdat ze

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien