Dagelijks puzzelen voor slechts € 2,99 per maand >

Zoek binnen:

Creatief uit de losse pols: handlettering

De nieuwste DIY-trend is handlettering. Geef je kaart, poster, ingelijste quote of uitnodiging een éxtra persoonlijk tintje door aan de slag te gaan met inkt en dip-pen.

Handlettering is helemaal hot! Het is geen simpele notitie op een papiertje, maar een waar stukje ambacht. Met Oost-Indische inkt en een dip-pen creëer je quotes die, bijvoorbeeld in een mooie lijst, heel tof staan in je interieur. Een lief kaartje aan je zus of beste vriendin of een mini-poster aan de muur wordt meteen een stuk persoonlijker met je eigen handlettering.

Advertentie

DIY
En wat is nou leuker dan te zeggen, ‘o dat? Dat heb ik zelf gemaakt’? Naast teksten op de muur of op een poster, zijn ook kussentjes en bloempotjes heel gemakkelijk te voorzien van een persoonlijke noot.

De creatievelingen van Dreamkey en Imakin hebben hele handige DIY-pakketjes samengesteld om zelf aan de slag te gaan. Zo’n pakket zit vol met fijne papierwaren (notitieboekje, zakjes, kaarten, enveloppen, labels, stickers etc.) en de basisbenodigdheden voor het tekenen. De stap-voor-stap instructie laat zien hoe ook jij de mooiste quotes hand lettered.

Kijk hier voor inspiratie voor jouw handletteringproject: www.pinterest.com/DIYlettering

Hebben!
De DIY-pakketjes zijn voor € 17,50 te koop via Dreamkey of Imakin.

Tot volgende week!

Libelle’s lifestyleredacteuren Balfoort & Saladini houden je op de hoogte van de laatste woon- en designtrends.

Handlettering

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien