Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Ik weet het niet meer ..

Zondag 28 april 2013. De dag waar op mijn lichaam en mijn geest allebei zeggen dat ik er mee moet stoppen.. Maar waarom? Is er een aanleiding voor? Voel ik dingen toch beter aan dan gedacht? 

Afijn, al bijna 3 jaar heb ik een vaste ”scharrel” ”vriend” ik weet zelf niet meer hoe ik het moet noemen. We doen leuke dingen. Vorige week zijn we wezen eten in Den Haag, ontzettend gezellig! Helemaal toen we hand en hand door de stad liepen. Het voelde goed. Telkens die kleine beetjes geven mij hoop op een ”toekomst” Een toekomst die er waarschijnlijk nooit zal zijn. Helaas zijn er meer momenten van ”gezeik” gezeur. Althans ik denk meer van mij kant.. Ik wil bevestiging. Maar daar in tegen kan ik meerdere malen ”oprotten” en word ik telkens naar de deur gewezen. Maar voor 1 ding ben ik dan wel goed: Onder de lakens.

Advertentie

Nu wil ik abosluut niet zielig gaan doen, ik weet zelf ook wel dat ik wordt ”misbruikt” Althans misbruiken is een groot woord. Ik ben lekker makkelijk. Ik ben bang dat, dat komt door dat ik zo ontzettend gek op hem ben. Ik kan bijna geen nee zeggen als die vraagt of ik even tijd heb. Nu ben ik de gene die voor 99% het iniatief toont om af te spreken. M’n vriendinnen zeggen stuk voor stuk dat het een ontzettend klootzak is. Maar toch wil ik er niet aan geloven.

Afgelopen zomer heb ik de kracht gehad om te zeggen te stoppen. De vakantie’s en leuke dingen hebben me er over heen geholpen. Tot dat ik hem weer zag met uitgaan en hij mij begon te whatsappen. Stom enorm stom. Het hele verhaal begint weer overnieuw.

Moet ik het straks weer gaan verwerken? Ondertussen zit hij natuurlijk ook niet stil.. Nee ook hij date er rustig op los. Maar zeg het dan gewoon verdomme tegen me! Zeg dan dat je er mee wilt stoppen. Wat houdt hem tegen om dat gewoon keihard tegen me te zeggen?

Schrijver Hugo Borst: “Durfde je eindelijk een 1,5-meter-terras op?”

Hugo en Iris - Libelle

Hugo Borst (57) en Iris Koppe (35) zijn beiden schrijvers, maar daar houdt de gelijkenis wel op. Toch zijn ze vrienden en gaan ze geen onderwerp uit de weg. Over oud worden, sex, politiek, corona en meer: Hugo en Iris stellen brutale vragen én geven openhartig antwoord. 

I: Jij bent toch getrouwd?
H: Jazeker, 24 kilo geleden.
I: Hoelang al?
H: Het was 1988.
I: Neeeee. Toen was ik 3.

H: Eh, waar wil je naartoe? Goed nieuws? Ben je ten huwelijk gevraagd?
I: Niet zo snel. Ik heb koppijn vandaag, Hugo, kóppijn.
H: Wat heeft dat met trouwen te maken? Oh, wacht even

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien