Anastasia nu met € 10,- voordeel naar de voorpremières!

Zoek binnen:

Laatste kans – Update

Onder invloed van de hormonen wordt ik alle kanten opgeslingerd.

Alles wat ik voel kunnen tekenen zijn van een prille zwangerschap, maar ook de bijwerkingen van de hormonen die zorg dragen voor de stimulatie van het baarmoederslijmvlies.
Als ik vergelijkingen trek met de 1e behandeling, we hadden toen een terugplaatsing, voelt dit heel anders.
Toen voelde ik mij vanaf dag 1 op en top zwanger, tot wachtdag 10 toen ik heel licht begon te vloeien, 3 dagen later waren de gespannen borsten weg weer 2 dagen later hadden we een negatieve test.
Nu voel ik mij heel anders, niet zozeer zwanger. Soms vlagen van misselijkheid of ineens gaan kokhalzen van de lucht van de koelkast of van gerookte zalm (dat laatste is mijn lievelingskostje), maar dit heb ik dus niet iedere keer. Niet van die gespannen pijnlijke borsten, wel wat groter .
Heb nogal eens het gevoel dat mijn menstruatie gaat komen, maar na een stevig toiletbezoek is dat gevoel weer weg. Snel een licht hongergevoel, zo’n weeiig gevoel in mijn maag, licht krampjes in de buik, vaker plassen.

Advertentie

Helaas onder invloed van de Utrogestan kunnen dit dus ook bijwerkingen zijn.

Vandaag is het wachtdag 10, hier heb ik ook erg tegenop gezien. En ook het zgn. "broekloersyndroom" is begonnen, oftewel: ik zal toch niet vroegtijdig gaan vloeien?
Tot op heden geen tekenen hiervan, maar ja uit ervaring weet ik dat dit over een uur anders kan zijn.

We hebben ook bewust geen zwangerschapstest in huis gehaald, dit gaan we pas dinsdag de 29e doen. Zo kom je ook niet in de verleiding om te vroeg te testen.
Woensdag is de grote dag dan weten we of het gelukt is. Het is onze laatste poging die vergoed wordt door de zorgverzekeraar, of we eventueel nog een poging willen wagen voor eigen rekening weten we nog niet. Hier zijn we ook nog niet mee bezig.

1e Kerstdag is de 4e sterfdag van mijn vader, woensdag op de dag dat we moeten testen de dag dat hij begraven is. Het is dus allemaal heel dubbel op dit moment.

Allemaal een hele fijne Kerstdagen!

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien