Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Libelle mevrouw

Want zijn bedrijf heeft de film gesponsord. Erg leuk, ik wilde de film sowieso graag zien en dit was nog gratis ook. Bij de sluikreclame voor het bedrijf moest de hele zaal gniffelen, terwijl dat in een gewone voorstelling volledig langs je heen gaat.

Wat me opviel: bij Libelle ben ik de redactie-nerd. Dat is best grappig en ik vertel graag over mijn computergames en alle andere ‘nerd’dingen die mij bezighouden. Maar bij de collega’s van mijn vriend was ik de Libelle mevrouw die bezig is met nagellak en de psychologie van alledag. En hé, dat is eigenlijk ook gewoon heel leuk!

Advertentie

Anz Raangs

Lees ook de redactieblog van Petra den Daas.

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien