Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Libelle mevrouw

Want zijn bedrijf heeft de film gesponsord. Erg leuk, ik wilde de film sowieso graag zien en dit was nog gratis ook. Bij de sluikreclame voor het bedrijf moest de hele zaal gniffelen, terwijl dat in een gewone voorstelling volledig langs je heen gaat.

Wat me opviel: bij Libelle ben ik de redactie-nerd. Dat is best grappig en ik vertel graag over mijn computergames en alle andere ‘nerd’dingen die mij bezighouden. Maar bij de collega’s van mijn vriend was ik de Libelle mevrouw die bezig is met nagellak en de psychologie van alledag. En hé, dat is eigenlijk ook gewoon heel leuk!

Advertentie

Anz Raangs

Lees ook de redactieblog van Petra den Daas.

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien