Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Stempelen met aardappels

Bij Libelle werken veel supercreatieve types die alle trends op het gebied van mode, wonen, stylen en zelfmakers in de gaten houden. Elke dinsdag kiezen zij de hipste zelfmaker van de week. Vandaag: stempelen met aardappels.

Met deze simpele zelfmaker creëer je heel snel je eigen kunstwerk.

Advertentie

Dit heb je nodig:

  • Canvas doek (Xenos)
  • Aardappels (supermarkt)
  • Textielverf (Hobbywinkel)
  • Kwast
  • Verfbakje (bouwmarkt)

Zo doe je het
Snijd de aardappelen doormidden en snijd uit elke aardappel een andere figuur. Giet de textielverf in een bakje. Breng de verf op de aardappel op het canvas. Druk de achterkant goed aan en wrijf tegen het canvas zodat de verf goed wordt opgenomen. Herhaal dit bij elke stempel.

Tessel Tindert: “Hij noemde mijn dochter Julie een lekker wijf”

Als ik thuis kom na mijn bezoek aan Taco blijkt mijn opnameapparaatje niet gewerkt te hebben. Maar ik vind het niet erg, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om deze avond nog eens te beluisteren.

Ik schenk een groot glas wijn in, schud wat nootjes in een bakje en laat het bad vollopen. In het warme water laat ik Taco letterlijk van me afglijden. Ik overdenk de avond, de vier maanden dat ik met hem heb gedate, zijn leugens, zijn bedrog, mijn gevoel over hem. Zou ik nu niet in bad zitten, dan zou ik God op mijn blote knoeien bedanken dat hij me niet verliefd op deze man

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien