Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

vrouwenavond

 Hééééééé, psst, kom even iets dichter bij. Ik moet even zachtjes doen want het kan zijn dat er bij sommige mensen elk geluid iets harder wordt ervaren dan normaal. Mijn vrouw was gisteravond the host van een onschuldig clubje meisjes die eens in de zoveel tijd gezellig bij elkaar kruipen . Het is elke keer bij iemand anders thuis en een ieder neemt iets mee. En, belangrijk, NO MEN ALLOWED!!!!! Dit betekende voor mij dat ik naar de eerste verdieping mocht gaan vanaf een uur of 8. Nou zie je wel eens in een Amerikaanse film dat de hot shots op de bovenste verdiepingen zitten en vanaf hun hiërarchische troon neer kijken op hun manschappen, het ideale mannelijk plaatje. Toen ik dus eenmaal boven op mijn bed zat, laptopje binnen handbereik, The voice kids op de tv en mijn dochter naast kreeg ik wel het gevoel dat ik in een andere film figureerde als die overwinnaar in zo een Amerikaanse film. Hey, maar iedereen moet weten, voor het plezier van duifje trek ik mezelf graag terug, of laat ik mezelf naar boven dirigeren, jullie mogen kiezen. Toen ik dit gisteravond heel zielig(en dat is overigens echt een mannen ding heb ik uit zeer betrouwbare bronnen, zielig doen, aanstellen, helemaal als wij ziek zijn, toch, meiden????!!!!!) op op facebook dit aangaf reageerde mijn nicht met de vraag of er een tupperware avond in mijn huiskamer aan de gang was. Nee, het was gewoon een ouderwets zuipen, niks tupperware. Ik ga zo dadelijk even een rondje maken langs de buren om, namens mijn vrouw en haar onschuldige meiden clubje, excuses te maken voor de overlast. Uit eindelijk mocht ik wel erbij komen zitten en ik moet eerlijk zeggen het was hartstikke gezellig en laat geworden. Dat mannen van Mars komen en vrouwen van Venus weten we allemaal maar zodra de sexes een uitstapje maken naar planeet Alcohol verdwijnen de meeste verschillen als sneeuw voor de zon. Mocht er binnen kort the Hangover 3 uitkomen,the Women edition, zou ik opletten want ik zou daar best een rol in gekregen kunnen hebben. 

En nu zit ik hier, achter de pc terwijl ik eigenlijk op het voetbal veld hoor te staan maar door ene meneer of mevrouw winter, die volgens mij gewoon veel te laat van huis is gegaan, gaat het niet door. Ik ben al niet zo een winter fan, al die kou, die sneeuw, nee, das niks voor mij. Ik heb destijds dan ook bewust gekozen voor een vader met een tropische achtergrond om hier niet mee te worden geconfronteerd. Ik kom dus van een koude kermis thuis. Eerst al die lange weg naar mijn moeder toe, het is tenslotte een donkere man, en dan uit eindelijk gewoon winter in plaats van palmbomen . Ach ja, het komt vandaag wel goed uit, we krijgen vanmiddag nog visite, ik mag nog met zoonlief en neef Wilco het natuur ijs testen, maar ik ga eerst even mijn kroeg, euhhhh sorry, onze huiskamer reinigen!!!! En al die lege flessen drank breng ik wel weg als het donker is.
Ik ga u allen groeten van deze kant van het beeldscherm, wens een ieder een prettige voorzetting van het weekend, enjoy, wees lief voor elkaar en ik hoop dat ik volgende week weer over voetbal mag lullen.
PS. Dames, nog bedankt dat ik erbij mocht zijn ik vond het erg gezellig en voor de alle duidelijkheid, My lips are sealed!!!!!
Ik ook van jullie

Advertentie

Meghan trekt haar eigen plan: een royal maar dan in ‘nieuwe stijl’

Meghan Markle

Premium

2019 was een bewogen jaar voor de hertogin van Sussex. Hoogtepunt was de geboorte van Archie, dieptepunt de vernederende publicaties in tabloids over de relatie met haar vader. Hoe dan ook, met opgeheven hoofd en hand in hand met Harry bewees ze een ‘royal nieuwe stijl’ te zijn.

Het is voor alle partijen – Buckingham Palace, royal fans, critici, de media – nog altijd wennen: een zelfverzekerde,
eigenwijze nieuwe royal als Meghan, de hertogin van Su

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien