Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Weekendje weg

In Amsterdam aangekomen, pak ik mijn fiets en rijd zo snel mogelijk naar de opvang. Kinderen bij elkaar zoeken (proberen niet al te gehaast over te komen) en naar huis. Oven aan, lasagne erin. Nog drie kwartier. Was ophangen, paspoort zoeken, tas inpakken (leve de zomerjurkjes, daar kunnen er heel veel van in). Aan tafel probeer ik te luisteren naar de verhalen van de kinderen, maar in gedachten ben ik al heel ergens anders. Zeven uur. Er toetert een auto voor de deur. Ik geef man en kinderen een zoen en wens ze een fijn weekend. Dat van mij kan in ieder geval niet meer stuk. Morgenochtend eet ik verse croissants, slenter ik door de mooiste stad van Europa en verplaats ik me van terras naar terras, van park naar pleintje. Zonder plan en vooral: zonder haast. Met vriendinnen een weekend in zomers Parijs. Veel leuker kan het toch niet worden?

Annemarie Coopman
Libelle tekstredactie

Advertentie

PS
Mocht u deze zomer naar het zuiden afzakken, stop dan vooral even in Parijs. De Yves Saint Laurent-tentoonstelling is echt een aanrader! Meer tips? In de Libelle van deze week staat een superhandige ‘Route du Soleil’-vakantiegids.

weblogs

Anne-Wil merkt dat ze ouder wordt als Han haar op iets wijst

Vrouw zorgen

Premium

Anne-Wil heeft 2 kinderen, 5 kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze spreekt af met haar jeugdvriendinnen Helga en Agnes.

Zaterdag

Meteen na het ontbijt ben ik begonnen met het leeghalen van de kerstboom. Weg met dat ding! Andere jaren kan ik er bijna geen afscheid van nemen, nu kan hij me niet snel genoeg de deur uit zijn. Het is trouwens nog een heel karwei, en als ik klaar ben zitten de naalden tot onder mijn oksels, dwars door mijn trui heen. Het kan me allemaal niets schelen. [premium-verder-lezen] Ik maak de knijpertjes van de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien