Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Wieke – Wildplassende vrouwen

Ik had zomaar zin in een niet te serieus en tegelijkertijd vies, doch heikel onderwerp. Dus u kunt nu nog afhaken als u geen behoefte hebt aan Biesheuvel en haar verlate anale fase. Op het www las ik dat vrouwen veel vaker wildplassen dan mannen. Ik filosofeer over de oorzaak. Zwakke sluitspieren? Je niets aantrekken van nuttige bekkenbodemoefeningetjes van wijze fysiotherapeuten? De afwezigheid van openbare toiletten op het kritieke ogenblik? Een lachbui? Blaasontsteking? Net bevallen of geopereerd? Ik duik vaak een herentoilet in als het me bij de vrouwenafdeling te lang duurt. Bosjes, elektriciteitshuisjes, donkere steegjes, als die eens konden praten!

Ik wilde een boekje schrijven over mijn binnen- en buitenlandse toiletavonturen, maar dat vond mijn uitgever te smerig. Jammer, er zitten hilarische ervaringen bij. Ik leef sinds mijn prille jeugd met raar plasgedrag. Als ik moet, moet ik NU. De meeste winkeliers laten je niet op hun toilet plassen. In cafés doen ze minder moeilijk, maar veel uitbaters laten je vijftig eurocent betalen, want zij moeten de boel wel schoon (laten) houden. In warenhuizen is het toilet bijna altijd op de bovenste verdieping. Ga maar eens die vijf roltrappen op, tergend langzaam, met je hand tussen je benen. Pas heb ik ergens aangebeld, toen ik met mijn kleindochter liep te wandelen. Het was koud (dat werkt bij mij laxerend) en ik zou de wc van mijn dochter niet halen. Ik mocht binnenkomen en die lieve mevrouw lette even op kleine Anna. Geweldig! Sindsdien heb ik besloten dat mensen met hoge nood ook bij mij thuis mogen plassen. Er bestaat een wet uit achttienhonderdzoveel dat je iedereen die om water vraagt, dat moet geven. Nou nog een wet dat je in winkels en kroegen mag plassen, ook al koop je er niks. Dat zou een stuk schelen aan naar urine stinkende plekjes waar vrouwen hun vlag uitzetten. Ik ben benieuwd of ik de enige onopgevoede idioot ben.

Wieke Biesheuvel

Advertentie

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien