Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

Deze blush bestaat al 20 jaar én is Meghan Markles grote favoriet

Al nachten achtereen slecht geslapen? Een beetje blush op de appeltjes van je wangen en je ziet er niks meer van. 

We vermoeden dan ook dat Meghan Markle de komende tijd dankbaar gebruik zal maken van haar favoriete blush. Dat is de kleur ‘Orgasm’ van Nars. In een interview met het magazine Allure verklapte de royal jaren geleden dat ze groot fan is van het product. “Ik gebruik het zowel op beeld als privé omdat het je een mooie gloed geeft die van binnenuit lijkt te komen.” Komt dus allemaal uit een potje, maar daar gaat het niet om.

Advertentie

Gouden gloed
Je kunt de blush met recht een iconisch product noemen. Het bestaat al 20 jaar en is zo ontworpen dat de kleur iedereen goed staat. Het is een perzikachtige kleur met een licht gouden gloed – en dan ook nog eens niet al te dekkend, waardoor het resultaat altijd natuurlijk oogt. Als je net zo wilt stralen als Meghan, weet je wat je te doen staat: hier kun je de blush kopen.

Het genie achter de blush is Francois Nars. Hij vindt dat vrouwen hun natuurlijke schoonheid moeten omarmen en demonstreert in dit boek precies hoe je dat dan aanpakt:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Whowhatwear.com. Beeld: ANP

Ryanne van Dorst: “Ik praat al snel te veel, ik zeg alles wat in me opkomt”

Ryanne van Dorst - Libelle

Premium

Ryanne van Dorst (35) is muzikant en programmamaker. Ze maakt de podcast Apodcalypse over artiesten en hun muziek. Ryanne heeft een vriendin en woont in Rotterdam.

Waarom moeten we je podcast Apodcalypse luisteren?
"Dat hóeft niet, maar ik wilde voordat de wereld vergaat nog één keer door mijn platenkast lopen. In de podcast luister ik van elke plaat één nummer. Als je meeluistert, leer je misschien nieuwe muziek kennen. Het

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien