Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Déze BN'ers kun je op je bruiloft inhuren als trouwambtenaar

Een bekende Nederlander als trouwambtenaar op je bruiloft. Denk je dan: ja, dat wil ik? Dan heb je geluk, want je kunt nu verschillende BN’ers inhuren om jouw huwelijk te sluiten.  

Anouk Smulders, Dennis van der Geest, Dennis Weening, Ellie Lust en zangeres Do gaan aan de slag als trouwambtenaar. Samen met Jörgen Raymann en Irene Moors hebben ze zich verenigd op het platform Celebabs. 

Advertentie

Perfecte plaatje
Celebabs
 is een platform dat bruidsparen in contact brengt met bekende Nederlanders die tegen betaling hun trouwceremonie kunnen leiden. De bruidsparen mogen uiteraard zelf kiezen welke BN’er in het perfecte plaatje past voor hun grote dag.

Bijzonder
De vraag naar bekende Nederlanders als trouwambtenaar wordt steeds groter. “Terwijl er pas enkele bekende Nederlanders werkzaam zijn als trouwambtenaar”, legt Tim Ouborg uit. Hij is initiatiefnemer van het concept. Frits Sissing heeft hem geholpen bij het ontwikkelen van het concept.

“De huwelijksdag is toch de mooiste dag uit iemands leven en de trouwceremonie het meest bijzondere moment”, vertelt Frits. “Het is natuurlijk voor ons als trouwambtenaar een grote eer en erg betekenisvol om twee mensen in de echt te verbinden.”

Persoonlijker
Volgens Frits is de invulling van de huwelijksceremonie de afgelopen jaren veel veranderd. “Het is nu veel persoonlijker, warmer en liefdevoller geworden. Ieder bruidspaar geeft een andere invulling aan het huwelijk. De keuze van de trouwambtenaar is daar onderdeel van.”

Ervaring
De tv-presentator heeft zelf al wat ervaring als ceremonieel trouwambtenaar. “Zelf heb ik het vier jaar geleden voor het eerst ondervonden. Een bruidspaar uit Hengelo stelde mij de verrassende vraag of ik hun huwelijk wilde begeleiden als ceremoniële Babs. Uit alle BN’ers die ze hadden kunnen kiezen belden ze specifiek mij, omdat ze mijn programma’s zo leuk vonden en omdat ze iets anders dan anders wilden Het was een bijzondere dag en ze zijn nog steeds gelukkig getrouwd.”

Binnenkort worden nog meer namen van bekende Nederlanders bekendgemaakt die zich bij het platform aan zullen sluiten.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP. Beeld: iStock

Lees meer

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien