Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Deze 5 BN'ers doen mee aan de Valentijnseditie van 'First dates'

Op 14 februari zendt BNNVARA een speciale editie van het programma First dates uit op NPO3. Dit is een eenmalige BN’er-editie en de omroep maakt nu bekend welke bekende Nederlanders er meedoen.

Mariska van Kolck, Giel Beelen, Maik de Boer, Yvonne Coldeweijer en Sipke Jan Bousema zijn de bekende Nederlanders die met onbekenden op eerste date zullen gaan. De opnames van deze Valentijnseditie hebben al plaats gevonden.

Advertentie

Giel Beelen

Deelnemer Giel Beelen laat op Instagram weten: “Natuurlijk heb ik getwijfeld en moest ik lachen toen ik gevraagd werd om mee te doen aan First dates. Zou ik natuurlijk nooit doen! Maar veel van jullie reacties hebben me toch overtuigd. Dus ja: ik heb meegedaan aan First dates! Een geheim dat ik al sinds de opname op 20 december voor me moest houden, maar nu eindelijk bekend mag maken.”

Maik de Boer

Ook Maik de Boer laat op Instagram van zich horen: “Onder het mom van ‘out of my comfort zone’ en alles 180 graden anders doe ik mee aan First dates de Valentines Special.”

Bekijk hier alvast een sneak preview van de BN’ers met hun dates:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: BNNVARA / Warner Bros

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien