Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Deze 5 BN'ers doen mee aan de Valentijnseditie van 'First dates'

Op 14 februari zendt BNNVARA een speciale editie van het programma First dates uit op NPO3. Dit is een eenmalige BN’er-editie en de omroep maakt nu bekend welke bekende Nederlanders er meedoen.

Mariska van Kolck, Giel Beelen, Maik de Boer, Yvonne Coldeweijer en Sipke Jan Bousema zijn de bekende Nederlanders die met onbekenden op eerste date zullen gaan. De opnames van deze Valentijnseditie hebben al plaats gevonden.

Advertentie

Giel Beelen

Deelnemer Giel Beelen laat op Instagram weten: “Natuurlijk heb ik getwijfeld en moest ik lachen toen ik gevraagd werd om mee te doen aan First dates. Zou ik natuurlijk nooit doen! Maar veel van jullie reacties hebben me toch overtuigd. Dus ja: ik heb meegedaan aan First dates! Een geheim dat ik al sinds de opname op 20 december voor me moest houden, maar nu eindelijk bekend mag maken.”

Maik de Boer

Ook Maik de Boer laat op Instagram van zich horen: “Onder het mom van ‘out of my comfort zone’ en alles 180 graden anders doe ik mee aan First dates de Valentines Special.”

Bekijk hier alvast een sneak preview van de BN’ers met hun dates:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: BNNVARA / Warner Bros

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien