Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Love is in the air: deze boer van 'BZV' vond tóch nog de liefde

Het 11e seizoen van Boer zoekt vrouw was voor slechts een aantal boeren een succes. Veel boeren bleven zonder de liefde achter. Toch vonden sommigen naderhand toch nog iemand. Zo ook deze boer!

En hij verlangde er zo hevig naar.

Advertentie

Reünie

In de voorstelronde vertelde deze boer al over zijn pogingen tot liefde en contact. Zo zat hij al jarenlang op datingsites en werkte hij ook nog eens parttime bij een accountancybureau om contacten op te doen buiten zijn eenzame boerenleven. Tijdens de BZV-reünie had hij helaas de liefde nog niet gevonden. Maar het is hem inmiddels gegund, die boer John.

Meer dan vriendschap

De Friese John (39) kreeg niet genoeg brieven om door de camera’s gevolgd te worden. Zijn zoektocht naar de liefde vond dan ook plaats in de webserie van Boer zoekt vrouw. Helaas leverde dat in eerste instantie geen vruchten af. Tijdens de reünie vertelde hij bij Yvon Jaspers aan tafel dat hij een aantal mooie vriendschappen had opgedaan, maar niets meer dan dat. Inmiddels is er een hoop gebeurd en mag de boer wel spreken van iets meer dan slechts vriendschap tussen hem en 1 van zijn brievenschrijfsters.

Wandelafspraak

Volgens de melkveehouder begon het balletje te rollen na de reünie. Hij was eerst met een andere vrouw aan het daten. Toen dat stuk liep, besloot hij toch nog eens contact op te nemen met 1 van zijn brievenschrijfsters, die maar niet uit zijn hoofd wilde. Deze Marlies, die longarts in opleiding is, werkte destijds met veel coronapatiënten en was enorm druk. Toch bleven de 2 na de toenadering van John in gesprek en besloten ze samen een wandelafspraak te maken.

Schoonouders

Die wandeling liep uit op een heel fijn contact en inmiddels is het vrij serieus tussen John en Marlies. Sterker nog: de afspraak bij de schoonouders staat al gepland. Daarbij neemt de boer binnenkort een paar dagen vrij van zijn boerderij en vertrekt hij met zijn Marlies naar Ameland voor een minivakantie.

Boer Frans bleef helaas ook als vrijgezel achter. Maar nu blijkt een oude BZV-bekende wel geïnteresseerd te zijn in deze 52-jarige melkveehouder.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Rtl boulevard. Beeld: Kro-ncrv. 

Lees meer

Als antibiotica niet meer werkt: dit moet je weten over bacteriofagen

bacteriofagen

Premium

We worden steeds resistenter voor antibiotica, en dat is volgens artsen een groot probleem. Gelukkig is er een alternatief: bacteriofagen. Wat zijn dat en waarom is die therapie in Nederland nog geen optie?

Inge: “Vijf jaar geleden kreeg ik een blaasontsteking. Die is niet adequaat aangepakt, waardoor ik met een bloedvergiftiging in het ziekenhuis belandde. Daarna ben ik nooit goed hersteld. Geregeld moest ik met spoed naar de huisarts omdat ik me beroerd voelde. Dan kreeg ik een nieuwe dosis medicijnen om de ontsteking eronder te krijgen, maar pillen hie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien