Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Boer Geert uit 'Boer zoekt Vrouw' vertelt waarom hij stopt met zijn boerderij

Boer Geert uit Boer zoekt Vrouw: wie kent hem niet? Met zijn knuffelige karakter is hij een van de meest spraakmakende boeren die ooit aan het populaire programma hebben meegedaan. Maar de gezellige Geert heeft spijtig nieuws: hij stopt met zijn boerderij.

Yvon Jaspers ging voor het programma Onze boerderij bij de boer langs om te kijken hoe de hooivork nu in de steel zit. Daar laat hij weten afscheid te nemen van het boerenleven. De reden? Hij gaat met pensioen! Geert is nu 70 jaar en dat vindt hij een goede leeftijd om te stoppen. Dat niet alleen, ook voor zijn gezondheid lijkt het hem een betere keuze: “Het lichaam zegt: stoppen. Ik ben nog kerngezond, dus laat me de laatste tien jaar blij en gelukkig en gezond leven.”

Advertentie

Herinneringen
Boer Geert draagt zijn bedrijf over aan een jongere medewerker. Dat zal geen makkelijke beslissing zijn, want Geert heeft een hoop op de boerderij meegemaakt. Het hoogtepunt is natuurlijk zijn deelname aan Boer zoekt vrouw, waaraan hij twee kortstondige relaties overhield en waardoor hij vooral een heleboel publiciteit kreeg.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Linda & KRO-NCRV. Beeld: KRO-NCRV

Art Rooijakkers: “Ik was totaal niet op het vaderschap voorbereid”

Art Rooijakkers Libelle

Presentator Art Rooijakkers (44) heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown: hij schreef De eeuw van mijn dochters. In dit boek beschrijft hij hoe de wereld eruit zal zien als zijn nu driejarige dochters Puk en Keesje volwassen zijn.

Als Art Rooijakkers om 9.00 uur ’s ochtends arriveert, heeft hij al een uur getraind in de sportschool. Dat doet hij een paar keer per week. De presentator wil fit blijven, niet in de laatste plaats

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien