Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Boer Geert en nieuwe vriendin geven eerste interview samen: "Het is nog heel pril"

De liefde hangt in de lucht in Oeffelt. Boer Geert heeft na zijn mislukte liefdesavontuur in Boer zoekt vrouw toch weer de liefde gevonden. De gelukkige is Ingrid en hij stelt zijn prille liefde nu eindelijk voor in een interview.

Boer Geert is in de wolken met de nieuwe vrouw in zijn leven. Of zoals hij zelf zou zeggen: “Het gaat prima.” Na een kortstondige relatie met zowel Angela als Wendy, is het nu dikke mik met Ingrid.

Advertentie

Boer Geert gelukkig met nieuwe vriendin Ingrid

Ingrid volgde ‘haar’ Geert 11 weken tijdens zijn Boer zoekt vrouw-avontuur. Dat hij niet verliefd werd op Angela kwam haar maar wat goed uit. Ze trok de stoute schoenen aan en stuurde Geert een bericht. “Geert is een leuke, intelligente man. Wat wil je nog meer?”, zegt ze voor de camera van Shownieuws, terwijl ze Geerts hand vasthoudt. Cupido schoot meteen raak, want Geert was nog altijd op zoek naar een nieuwe vrouw in zijn leven. De 2 zijn elkaar nog wel ‘aan het ontdekken’. “Het is nog heel pril.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annemiek Koekoek (@annemiekkoekoek) op

Niet claimen

In Ingrid vond de boer ondertussen alles waar hij zo naar verlangde. “Ze is verstandig, heeft haar eigen ding. Ik hou er niet van als ze de hele dag achter je aan lopen om je te claimen. Daar heb ik geen tijd voor en zo ben ik zelf ook niet. Ik moet mijn eigen ding kunnen doen.” Dat zijn nieuwe vriendin hem vrij laat, vindt hij maar wat fijn.

Afgelopen week bespraken Esther Zonneveld en Matthijs Albers alle boeren van Boer zoekt vrouw nog 1 keer. Deze keer speelde boer Geert de hoofdrol:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Shownieuws. Beeld: Kro-ncrv/Linelle Deunk

Lees meer

Als antibiotica niet meer werkt: dit moet je weten over bacteriofagen

bacteriofagen

Premium

We worden steeds resistenter voor antibiotica, en dat is volgens artsen een groot probleem. Gelukkig is er een alternatief: bacteriofagen. Wat zijn dat en waarom is die therapie in Nederland nog geen optie?

Inge: “Vijf jaar geleden kreeg ik een blaasontsteking. Die is niet adequaat aangepakt, waardoor ik met een bloedvergiftiging in het ziekenhuis belandde. Daarna ben ik nooit goed hersteld. Geregeld moest ik met spoed naar de huisarts omdat ik me beroerd voelde. Dan kreeg ik een nieuwe dosis medicijnen om de ontsteking eronder te krijgen, maar pillen hie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien