Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Leo en Eline uit 'Boer zoekt Vrouw' opnieuw ouders geworden

Beschuit met blauwe muisjes voor boer Leo en zijn vrouw Eline: ze hebben hun tweede zoontje op de wereld verwelkomd.

Zaterdag stonden de kersverse ouders nog op de Boer zoekt Vrouw-afterparty. Dinsdag 11 december beviel Eline van hun kerngezonde zoontje Guus.

Advertentie

Op de boerderij geboren
Guus is thuis, op de boerderij, geboren. Leo’s zusje is verloskundige en is ’s nachts meteen gekomen om bij de bevalling te helpen. “Het is heel erg fijn en vertrouwd dat je zusje dat kan doen. We luisteren gewoon naar haar en dan komt het wel goed.”

Trotse grote broer
Guus is het tweede zoontje voor Leo en Eline, die vorig jaar zoontje Ties verwelkomden. “Hij loopt nu sinds twee weken. Dan doet hij zijn laarsjes aan en stapt hij over het erf”, vertelt Leo. Aan zijn broertje moet hij nog wel even wennen. “Vlak na de geboorte hebben we Ties uit bed gehaald en hebben we hem zijn broertje laten zien. Hij zat zo nieuwsgierig uit z’n ogen te kijken… Dat is zo mooi. Prachtventje is het.”

Bron: Boer zoekt Vrouw. Beeld: KRO-NCRV

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Zo ziet deze week (11 t/m 17 augustus) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien