Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Borstkanker geconstateerd bij voormalig rolstoeltennisster Esther Vergeer

Esther Vergeer heeft vandaag via het NOC*NSF laten weten dat er borstkanker bij haar is geconstateerd. De voormalig rolstoeltennisster zal zich de komende tijd focussen op haar behandelingen.

Esther laat weten: “Ik heb geen goed nieuws: er is bij mij borstkanker ontdekt. Dat betekent dat ik me de komende tijd zal moeten richten op de behandeling en genezing hiervan.”

Advertentie

Blijven werken

De stoere Esther wil zoveel mogelijk blijven werken. Zo zal ze dit jaar aan het werk gaan voor de Paralympische Spelen Tokyo 2020. Ook na dit vreselijke nieuws blijft dit op de planning staan: “Alleen al omdat ik niet de hele dag bezig wil zijn met ziek zijn; ik hoop op die manier ook de nodige positieve energie te krijgen. Energie die ik juist nu goed kan gebruiken.”

Steun

Esther heeft veel aan de steun van haar dierbaren: “Er zullen ongetwijfeld momenten zijn dat ik pas op de plaats moet maken en voor mijn gezondheid moet kiezen. Met de steun van mijn gezin, mijn familie en mijn collega’s bij de Foundation, NOC*NSF en het ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament, ben ik ervan overtuigd dat ik me hier doorheen sla.”

Gezin

Esther is moeder van dochtertje Jinte, die afgelopen september geboren werd. Samen met haar vriend Marijn koos ze ervoor om een draagmoeder in te schakelen om samen een kindje te krijgen, omdat zelf zwanger worden voor Esther te gevaarlijk is. Aan Libelle deed Esther haar verhaal over het bijzondere traject met draagmoeder Jerica en de geboorte van haar dochter.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Brunopress

Memoires van een Maîtresse – Deel 39: “Misschien kun jij maar beter gaan”

memoires

Premium

Blijkbaar moet Sabine de trossen losgooien als het op geduld aankomt. De Kapitein doet uiterst vaag over hoe hun relatie nu verdergaat en haar telefoon is nog steeds in handen van Erik de IT-man.

Wanneer ik terugkom van de markt, staat mijn woonkamer bomvol mannen. Vandaag verhuist Thijs. Hij heeft een mooi appartement gevonden, 2 straten verderop. Het voelt ongemakkelijk, met mijn bloemen in mijn hand en al die grote beren die zich ook geen houding weten te geven. “Iemand koffie?” roep ik, maar uit de mokken die zij schalks in de lucht houden, weet ik dat mijn vraag m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien