Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Bridget Maasland over André: "Jij bent de liefde van mijn leven"

Het is de verjaardag van André Hazes! De zanger mag dinsdag 26 kaarsjes uitblazen. Om haar lief in het zonnetje te zetten, schrijft Bridget Maasland een zoet gedichtje op Instagram bij een foto van hen 2. “Jij bent de liefde van mijn leven”, aldus de presentatrice.

Bridget en André zijn sinds ruim 2 maanden een setje en de liefde is nog steeds meer dan aanwezig.

Advertentie

Relatie

Nadat de bekende Nederlanders naar buiten brachten dat ze aan het daten waren, ontstond er een mediastorm. Inmiddels is de storm gaan liggen en lijkt iedereen er vrede mee te hebben. Bridget Maasland zelf is het er in ieder geval over eens: de bekende zanger is de man met wie zij oud wil worden.

Liefde

Bij een lieve foto van hen samen, schrijft ze openhartige woorden: “Lief, Ik ben zo onwaarschijnlijk trots op jou… Jouw hart zit echt op de juiste plek. Als vriend, als vader, als man, als hubby. Gefeliciteerd knapperd. Ben je klaar voor de rest van je leven? Dit is de bedoeling. Jij bent de liefde van mijn leven”, aldus Bridget.

Trots

Niet lang na het plaatsen deelt André de foto zelf ook op zijn Instagram-account. Hij schrijft er de woorden “Trots op deze hoor”, bij. Hieronder kun je de foto bekijken.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress

De Dag Nadat 16 – We afscheid namen van mijn tante tijdens de coronacrisis

De dag nadat 16

Premium

Elsbeth (53): “Kon het in deze rare coronatijd nog onwerkelijker? Die gedachte spookte de afgelopen week telkens door mijn hoofd. En ja, dat kon dus."

"Gisteren namen we afscheid van tante Aatje, de oudste zus van mijn moeder. Ze woonde sinds een zware operatie al een paar maanden in een verzorgingshuis en langzaam maar zeker drong tot haar door dat ze niet meer zou terugkeren naar haar eigen huis. Dat vond ze moeilijk, want tot de operatie had ze altijd zelfstandig gewoond. Sinds haar overplaatsing naar een ander verzorgingshuis ging het snel bergafwaarts met mijn 94-jar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien