Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Dít vindt Bridgets zoon Mees van zijn moeders nieuwe vriend André

Bridget Maasland is nu al een paar weken samen met haar nieuwe vriend André Hazes. Maar wat vindt haar zoontje Mees eigenlijk van André?

Shownieuws vroeg het aan hem toen hij donderdagavond op de rode loper liep bij het Wereldkerstcircus in Carré.

Advertentie

Aardig
Aan Bridget wordt gevraagd waarom André er die avond niet bij is. “Die staat op te treden vanavond, dus dat kon niet anders”, antwoordt de blonde presentatrice. De verslaggever richt zich tot Mees en vraagt: “Het is een goede vriend van jou, mag ik vragen wat jij van André vindt?” De 11-jarige jongen antwoordt kort maar krachtig: “Ik vind hem aardig.” Op dat moment vindt Bridget het wel weer genoeg en draait ze haar zoon weg bij de camera.

Gezellig samen
Op Instagram konden we vorige week al zien dat André en Mees veel tijd samen doorbrengen. André liet daar zien dat de 2 gezellig samen aan het knutselen waren in een huiselijke sfeer. De band tussen de zanger en Bridgets zoon lijkt dus wel goed te zitten.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Shownieuws. Beeld: ANP

Maartje en de meisjes deel 58: “Ik voel me verdrietig, verward, opgelucht en verliefd. Een onmogelijke cocktail”

Maartje

Het stomende-seks-moment eindigt in een openhartig gesprek, waarin Maartje toegeeft dat Vera net te vroeg in haar leven komt, en dat Vera haar op haar beurt alle tijd gunt voor het goed oplossen met haar gezin.

Zullen we vanavond wandelen? app ik naar Suus. Ik heb behoefte aan klankborden en nu de kroegen dicht zijn, kunnen we nergens anders rustig praten zonder meeluisteraars. Bovendien praat het lopend wel lekker. Om 20.00 uur spreken we af op het hoekje bij de kerk. We lopen de lichtjesroute, een

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien