Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Zó zag je het Britse koningshuis niet eerder

Heb jij thuis de kerstboom al staan? Ook de Britse koninklijke familie kon niet wachten en besloot alvast hun kersttruien uit de kast te halen.

Nee, niet echt natuurlijk. In Madame Tussauds in Londen konden ze niet langer wachten en besloten ze vandaag om het Britse koningshuis in kerstsferen aan te kleden. Madame Tussauds bracht vandaag foto’s naar buiten waarop te zien is dat medewerkers de beelden een nieuwe trui aandoen voor de feestdagen. Geen gala dit jaar op Buckingham Palace, maar dit jaar gaan de Britse royals voor foute kersttruien. Dat ziet er stiekem toch ook gewoon veel leuker uit? Misschien lopen ze er wel echt zo bij tijdens de feestdagen. De enige die (nog) ontbreek is de nieuwe vriendin van prins Harry. Volgend jaar misschien?

Advertentie


BEKIJK OOK DEZE VIDEO:

De leukste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

LEES OOK:

Bron: AD.nl. Beeld: Getty.

Sylvia Witteman: “Ik moffel de grote glasscherf op de grond snel weg”

Sylvia Witteman | Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week doet ze een poging om het huis van haar moeder schoon te maken. 

“Goed nieuws!”, zegt mijn moeder in het verpleeghuis. “Ik mag morgen naar huis!” Een week of vier heeft het wel geduurd voordat ze weer een beetje uit de voeten kon met haar nieuwe heup, maar nu is het toch (bijna) zover. “Stofzuigen en dweilen en zo kan ik voorlopig niet”, zegt ze. “Het zal wel een smeerboel zijn thui

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien