Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Britt Dekker bijt flink van zich af na negatieve recensie van Angela de Jong

Angela de Jong heeft opnieuw een woedende BN’er achter zich aan. In haar column van deze week laat de tv-recensente weten absoluut geen fan te zijn van de nieuwe realityshow van Britt Dekker. Zo schrijft ze dat het programma “ongeveer even spannend is als het kijken naar het groeien van gras. Er gebeurt namelijk niks.”

Haar commentaar is Britt echter niet ontgaan: de realityster is helemaal klaar met de negativiteit van Angela en haalt op Instagram flink naar haar uit.

Advertentie

“Steen in mijn maag”
“Velen van jullie kennen haar niet, maar in ons vak heb je Angela,” zo begint Britt haar post. “Dat is een vrouw wat werkt voor een grote krant en stukjes over programma’s schrijft. Wat ze vaak probeert en doet is presentatoren en programma’s kapot te maken met haar stukjes. Soms schrijft ze zoveel over een bepaalt iemand dat diegene daar helemaal aan onder door gaat. Ik lees het vaak met een steen in mijn maag omdat je dat diegene niet gunt. Ze heeft nu een lullig stuk geschreven over mij en het programma opgezadeld…”

“Nooit over de rug van anderen scoren”
En: “Verder wil ik niks lulligs over haar schrijven want ze krijgt heel veel geld betaald om die stukjes te schrijven en ze probeert ook maar een gezin te runnen, en het zal verder ook geen verkeerd mens zijn, maar ik ben meer van mening dat je beter nooit over de rug van anderen kunt scoren.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🙈Velen van jullie kennen haar niet, maar in ons vak heb je Angela. Dat is een vrouw wat werkt voor een grote krant en stukjes over programma’s schrijft. Wat ze vaak probeert en doet is presentatoren en programma’s kapot te maken met haar stukjes. Soms schrijft ze zoveel over een bepaalt iemand dat diegene daar helemaal aan onder door gaat. Ik lees het vaak met een steen in mijn maag omdat je dat diegene niet gunt. Ze heeft nu een lullig stuk geschreven over mij en het programma opgezadeld, 😊maar het gave is, onder haar eigen stuk wordt ze nu zelf geroast ipv andersom😊Verder wil ik niks lulligs over haar schrijven want ze krijgt heel veel geld betaald om die stukjes te schrijven en ze probeert ook maar een gezin te runnen, en het zal verder ook geen verkeerd mens zijn, maar ik ben meer van mening dat je beter nooit over de rug van anderen kunt scoren. Ik wilde er al heel lang wat over zeggen maar dan ben je toch bang dat ze jou ook pakt, maar dat is nu toch al het geval. Al had ik het niet verwacht omdat ik geen één negatieve reactie had gelezen over het programma en dat is heel zeldzaam in deze tijd, dus extra gaaf was dat! 🦄 Scoren over de rug van een ander moet nooit de drijfveer zijn voor een mooie bankrekening. Maar goed wie ben ik om iets over bankrekeningen te zeggen, ik kies voor een paard en kinderprogramma’s bij @NPOZAPP ♥️🧸🍿

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

10 nieuwe medische behandelingen: van eiwitten tegen migraine en afvallen met een maagballon

vrouwenkwalen

Spataderen bestrijden met een roterend draadje, rimpels liften met een straaltje gas en virtuele pijnbestrijding: de medische ontwikkelingen staan niet stil. De 10 nieuwste behandelingen.

1. Buikspoeling bij eierstokkanker

Het is een van de sluipendste en agressiefste vormen van kanker: eierstokkanker. Er zijn nauwelijks voortekenen en als het ontdekt wordt, is het vaak te laat. Jaarlijks krijgen 1300 vrouwen in Nederland eierstokkanker. Drie op de vier van hen hebben al uitzaaiingen in de buik. Vijf jaar na de behandeling is nog ongeveer een derde van deze vrouwen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien