On Your Feet! nu 50% voordeel per ticket >

Zoek binnen:

Waarom de Britten boos zijn om deze foto van Charles en Camilla

Camilla, de hertogin van Cornwall, mag vandaag 70 kaarsjes uitblazen. Echter krijgt ze deze verjaardag ook een hoop kritiek te verduren.

Ter ere van haar verjaardag werd gisteren een nieuw dubbelportret van Camilla en haar man prins Charles vrijgegeven, maar de Britten zijn ‘not amused’ om het kiekje.

Diana’s laatste shoot

Met de foto zelf is niet zoveel mis, met de fotograaf van het plaatje wél: dat is namelijk Mario Testino. Testino was de laatste fotograaf die 20 jaar geleden prinses Diana op de gevoelige plaat vastlegde. Een maand later verongelukte ze. De allerlaatste fotoshoot van Lady Di werd daardoor in één klap iconisch.

Herdenking

De Britse media vinden het niet netjes dat Camilla en Charles Mario Testino gevraagd hebben voor de hertogins officiële verjaardagsfoto, gezien deze zomer ook Diana’s 20e sterfdag herdacht wordt.

Camilla wordt door een groot deel van het Britse volk nog steeds gezien als diegene die het ‘sprookjeshuwelijk’ tussen Charles en Diana kapotgemaakt heeft en die kwestie ligt nog steeds, zoals ook nu weer blijkt, erg gevoelig.

Libelle Royale

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bekijk ook: afgelopen maand haalden William en Harry herinneringen op aan hun moeder in deze mooie video:

Bron: Vorsten. Beeld: GettyImages.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien