50% korting op dagentree bij verschillende wellness resorts >

Zoek binnen:

Bruid stelt torenhoge eisen aan de dresscode van haar gasten

Natuurlijk wil je dat je trouwdag een onvergetelijke dag wordt. En ja: voor het algehele plaatje is het ook leuk als iedereen een beetje aandacht schenkt aan z’n outfit. Deze bruid stelt echter wel héle ogen eisen aan de dresscode. 

De bruid heeft het in haar hoofd gehaald om met al haar gasten een choreografie uit te voeren op het strand. Dat is echter nog lang niet alles. Ze wil namelijk dat de gasten dan precies de outfit dragen die zij voor ogen heeft zodat de videoclip precies klopt. Daarbij heeft ze een onderscheid gemaakt tussen gewichtsklasse.

Advertentie

Oranje broek
Vrouwen onder de 72 kilo wordt geacht op te draven in een groene velours trui, een oranje suède broek, Louboutin hakken en een Burberry sjaal. Inderdaad: niet bepaald basisitems die iedereen wel in haar kast heeft. Voor vrouwen die zwaarder zijn houdt ze het eenvoudig: die moeten van top tot teen in het zwart.

Paarse teddyjas
De mannen onder de 90 kilo hebben ook een heel bijzondere dresscode gekregen. Zij moeten opdraven in een paarse teddyjas, een vissershoedje, witte sneakers en glowsticks bij zich dragen. Voor mannen zwaarder de 90 kilo geldt ook: helemaal zwart.

‘Geen smoesjes’
Maar dan ben je er als gast nog niet. De bruid wil namelijk wel dat na de opnames van de dans de gasten picobello de trouwlocatie betreden. In een andere outfit dus. “Na het dansen verwachten we dat jullie in formele kleding dragen. Neem alsjeblieft andere kleding mee. Onthoud: de locatie is heel chic, dus we willen er op ons best uitzien dames en heren. Als een van jullie er slecht uit ziet, straalt dat op ons allemaal af. Alle grapjes daargelaten, we willen jullie zien in een outfit ter waarde van minstens 1000 (Australische, red.) dollars. Jullie hebben nog anderhalf jaar om het te regelen. Geen smoesjes!”

Sommigen vermoeden dat de briefing een grap is, maar gasten staan er op dat de mail wel degelijk echt is.Wij zijn héél benieuwd hoeveel vrienden de bruid nog overheeft na deze instructies…

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief! 

Bron: The Daily Mail. Beeld: iStock, Facebook

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien