Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Bruidsfoto met paarden gaat het internet over en dat ligt níet aan de bruid

Patti vond het een geweldig idee: een bruidsfoto maken met haar 2 geliefde paarden. Maar het liep wat anders dan gepland. 

Dutch en Cricket zijn de paarden van de Amerikaanse Patti.

Advertentie

Kijk mij eens
Maar op het moment dat er een foto werd genomen, besloot Cricket even de aandacht te trekken. Het paard lijkt leuk in de camera te lachen en dát levert een heerlijk plaatje op. Die wordt inmiddels al duizenden keren gedeeld op social media. Dat er meer aandacht aan het paard wordt besteed vind ze niet erg: “De paarden zijn zo’n belangrijk deel van mijn leven, ze hebben voor altijd een plekje in mijn hart.”

Herinnering
Dat komt omdat ze een speciale herinnering heeft aan de dieren. Ze kocht haar paarden samen met haar vader, die vorig jaar overleed. “Zo was mijn vader er toch de hele ceremonie bij.”

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron & Beeld: Facebook

Femke: “Ik gun Oscar een 2e leg, mochten wij ooit uit elkaar gaan”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (6) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze in Libelle wat haar bezighoudt. Deze week: sterilisatie. 

Na een avondje fijn gezelschap en heerlijk eten fietste ik met een vriendin naar huis. Ze vertelde me dat haar man die dag een afspraak bij de uroloog had gehad om het over een sterilisatie te hebben. Hij kreeg 2 weken bedenktijd en een papiertje waarop stond wat de ingreep ging kosten: zo’n €500,-. Op hetzelfde papiertje stond ook hoeveel terugdraaien van de sterilisatie zou kosten: €4000,- euro.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien