Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Pak je kans: je kunt nu de buurvrouw van Meghan en Harry worden

Heb je altijd al in de nabijheid van een royal willen wonen? Dan is dit je kans: er is een huis vrijgekomen in de buurt van de nieuwe woning van prins Harry en Meghan Markle.

En dat betekent dat je zomaar de buuf van de Duke en Duchess van Sussex kunt worden.

Advertentie

Prijskaartje
Helaas zit er wel een flink prijskaartje aan de woning die op steenworp afstand van Frogmore Cottage ligt: de vraagprijs is namelijk 1,1 miljoen pond (ruim 1,2 miljoen euro). Maar eerlijk is eerlijk: je krijgt er wel wat voor terug. De woning heeft 3 verdiepingen, 4 slaapkamers en een woonkamer met openhaard.

Paparazzi 
Hoewel het huis héél dichtbij het huis van Meghan en Harry staat, hoef je niet bang te zijn voor paparazzi. Er zit namelijk een enorm hek om de tuin van het huis, waardoor het voor fotografen onmogelijk is om een kiekje te schieten. En dan krijg je er natuurlijk ook nog eens een heel leuk buurjongetje bij: namelijk prins Archie. Foto’s van het nederige stulpje vind je hier.

Vind je emigreren wat drastisch, maar wil je wel op vakantie naar Engeland? 

11-daagse rondreis met de auto door Engeland
11-daagse rondreis met de auto door Engeland
Vanaf € 785,- p.p.
Meer info

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Daily Mail. Beeld: ANP

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien