Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Zó vieren BzV-boerin Steffi en Roel hun eerste kerst samen

Vorig jaar was Steffi nog alleen met kerst, maar dit jaar viert ze het gelukkig samen met haar grote liefde Roel. En dat heeft ze allemaal te danken aan haar vrienden, die haar vorig jaar voor Boer zoekt Vrouw hebben opgegeven. 

Zondag heeft het gelukkige stel al een kerstdiner met vrienden van Steffi. Dit zijn heel toevallig ook de vrienden die de boerin vorig jaar rond deze tijd opgaven voor het programma. “En nou zit Roel er in een keer bij”, lacht de Brabantse boerin.  

Advertentie

Schoonfamilie
Steffi kan eigenlijk nog steeds niet geloven dat ze dankzij hen de liefde van haar leven heeft gevonden. “Het is wel heel apart wat er in een jaar allemaal kan gebeuren”, glundert ze. Kerst zelf wordt gevierd met familie. Met haar eigen familie en sinds dit jaar natuurlijk ook met haar nieuwe schoonfamilie. “En de rest zijn we echt met z’n tweeën thuis”, vertelt ze.

Kerstkaart
Een paar weken terug heeft het verliefde stel ook een persoonlijke kerstkaart inclusief foto de deur uit gedaan. “Voor al onze klanten en relaties maken we ieder jaar een kerstkaart met op de voorkant iets dat van toepassing is op het afgelopen jaar”, legt Steffi uit. Dit jaar was dat uiteraard Boer zoekt Vrouw. 

‘Vruchtbaar 2019’
Op de kaart staat: ‘Fijne feestdagen en een vruchtbaar 2019’. Huh? Hebben de tortelduifjes al een kinderwens, vraag je je waarschijnlijk af. “Dat doelt op de paardenfokkerij”, lacht ze. “Ik dacht wel toen we hem van de drukker kregen: hier krijgen we opmerkingen over.” Wie weet in de toekomst, maar nu voorlopig nog niet.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: KRO-NCRV

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien