Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Waarom de Canadezen helemaal niet zo blij zijn met de komst Meghan en Harry

Kort nadat bekend werd gemaakt dat Meghan Markle en prins Harry samen met Archie naar Canada willen verhuizen, liet de Canadese premier Justin Trudeau al weten dat de twee meer dan welkom zijn. Sterker nog: de premier gaf zelfs aan dat het land de kosten van de beveiliging van de Britse royals op zich wil nemen.

De Canadezen zijn hier echter allesbehalve blij mee…

Advertentie

Wel of niet financieel onafhankelijk?

Dit zou namelijk betekenen dat een groot deel van de kosten van de beveiliging worden doorberekend aan het volk. En die kosten zijn natuurlijk niet bepaald mis. Dat Meghan en Harry eerder in een verklaring lieten weten ‘te streven naar financiële onafhankelijkheid’ vinden de Canadezen dan ook erg frappant. Sinds het gulle gebaar van Trudeau stromen de boze Tweets binnen:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Twitter, Show.nl. Beeld: Brunopress

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien