Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Carolien Karthaus-Spoor gaat volledig uit de kleren voor zwangerschapsshoot

Carolien Karthaus-Spoor is in verwachting van haar tweede zoontje. Nu deelt ze een prachtige intieme foto van haar lichaam.

Bij de zwart-wit foto schrijft ze hoe dankbaar ze is voor de zwangerschap: “Ik blijf het ongelooflijk vinden dat je lichaam gewoon een klein mensje kan produceren. Zo dankbaar dat ik dit bijzondere proces voor de tweede keer mag meemaken! Enne… Wie zegt dat zwangere vrouwen niet sexy kunnen zijn?!”

Advertentie

Gezin
Carolien is nu 33 weken zwanger. Samen met haar man Jon Karthaus heeft ze al een kind. Hun zoontje Otis werd in 2017 geboren.


De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Maartje en de meisjes deel 58: “Ik voel me verdrietig, verward, opgelucht en verliefd. Een onmogelijke cocktail”

Maartje

Het stomende-seks-moment eindigt in een openhartig gesprek, waarin Maartje toegeeft dat Vera net te vroeg in haar leven komt, en dat Vera haar op haar beurt alle tijd gunt voor het goed oplossen met haar gezin.

Zullen we vanavond wandelen? app ik naar Suus. Ik heb behoefte aan klankborden en nu de kroegen dicht zijn, kunnen we nergens anders rustig praten zonder meeluisteraars. Bovendien praat het lopend wel lekker. Om 20.00 uur spreken we af op het hoekje bij de kerk. We lopen de lichtjesroute, een

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien