Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Hoera! Carolien Karthaus-Spoor is bevallen van tweede zoon

Beschuit met blauwe muisjes! Actrice Carolien Spoor is bevallen van haar tweede zoontje. Op Instagram deelt ze een zoet kiekje van de kleine spruit.

Het jongetje is geboren op 16 januari en heeft de naam Elias Willem Frederik Karthaus gekregen.

Advertentie

Zoveel liefde

“Wat een intens geluk. Nooit gedacht dat mijn hart zoveel liefde aan zou kunnen”, schrijft de trotse moeder bij een kiekje van haar pasgeboren zoontje. Ook papa Jon deelt de eerste foto van de kleine Elias en schrijft: “Afgelopen donderdag 16 januari 2020 is onze lieve zoon geboren: Elias Willem Frederik Karthaus. Zijn grote broer Otis kan niet wachten om met hem op avontuur te gaan. En ik verheug me op alle herinneringen die ik met deze beukertjes mag gaan creëren.”

Powervrouw

Hij laat weten onwijs trots te zijn op zijn vrouw. “Mama Carolien is van een bovenmenselijke kracht en schoonheid dat ik me wederom meer dan gelukkig prijs met zo’n powervrouw en mama 5.0. Geniet van deze prachtige dag, dan doen wij dat ook.”

Carolien maakte de zwangerschap in augustus bekend. Ze is sinds 2005 samen met acteur en regisseur Jon Karthaus. In september 2016 gaven ze elkaar het jawoord in Italië. Het stel kreeg in juni 2017 hun eerste zoontje: Otis.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Elias Willem Frederik Karthaus 16-01-2020 Wat een intens geluk. Nooit gedacht dat mijn hart zoveel liefde aan zou kunnen ❤

Een bericht gedeeld door Carolien Karthaus-Spoor (@carolienspoor) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress

Igone de Jongh: “Door Thijs leer ik om niet in paniek te raken”

Igone de Jongh Libelle

Met haar afscheid van Het Nationale Ballet had danseres Igone de Jongh (41) een helder doel voor ogen: minder keurslijf, meer vrijheid. “Het is zo lekker om zélf mijn keuzes te kunnen maken.”

Het is een van die tropische dagen in augustus en door de straten blaast een snikhete wind, maar in het hotel waar we hebben afgesproken is het heerlijk koel. Toch vraagt danseres Igone de Jongh (41) bijna smekend: “Zullen we buiten lunchen? Het is hier zo koud! En ik ben dol op dit weer.” Dus zitten we even later aan een tafeltje langs een Amsterdamse gracht en kijken we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien