Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Caroline uit 'Chateau Meiland' deelt leuk nieuws: "Een droom die uitkomt!"

Voor Chateau Meiland-‘huisvriendin’ Caroline van Eeden komt een grote droom uit. Dat kondigt ze woensdag aan op Instagram.

Caroline begint haar eigen boetiek in onze hoofdstad.

Advertentie

“Samen met Modetheater ga ik dit jaar nog mijn eigen kledingboetiek openen in Amsterdam. Een droom die uitkomt”, schrijft ze bij de post. “Ik heb er zo ontzettend veel zin in om mijn favoriete kleding met jullie te delen!” Wanneer de winkel van Caroline open gaat, is nog niet bekend.

Helemaal gesloopt
Caroline is sinds haar vertrek uit het razend populaire tv-programma Chateau Meiland inmiddels alweer een paar maanden in Nederland. In een interview met Shownieuws liet ze eerder weten dat de mediastorm haar erg zwaar viel en dat de rust haar goed deed. “Ik had gezegd dat ik een burn-out had, maar dat heb ik te snel gezegd. Ik was gewoon kapot, en dan zeg je dingen om snel van alle vragen af te zijn”, vertelde ze toen.

Ervaar je zelf (te) veel stress? Dokter Rutger legt uit wat een burn-out is en wat je eraan kunt doen:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: SBS

Tessel Tindert: “Mijn bewondering voor mensen in de zorg groeit met de minuut”

Tessel Tindert

Premium

De ene keer dat ik met Marijke bel, klinkt ze somber, de andere keer wat opgewekter. Dan vertelt ze dat ze een goede nacht heeft gehad en dat het met Maarten wat beter gaat.

Hij ligt nog steeds aan het zuurstof in het ziekenhuis, maar hij hoeft niet naar de IC. Elke dag doe ik wat boodschappen die ik voor de deur leg. Als ik op de 4e dag met mijn boodschappentas uit de lift stap, staat haar voordeur open. In de donkere gang staat Marijke. Broos, mager en ver

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien