Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Caroline uit 'Chateau Meiland' deelt leuk nieuws: "Een droom die uitkomt!"

Voor Chateau Meiland-‘huisvriendin’ Caroline van Eeden komt een grote droom uit. Dat kondigt ze woensdag aan op Instagram.

Caroline begint haar eigen boetiek in onze hoofdstad.

Advertentie

“Samen met Modetheater ga ik dit jaar nog mijn eigen kledingboetiek openen in Amsterdam. Een droom die uitkomt”, schrijft ze bij de post. “Ik heb er zo ontzettend veel zin in om mijn favoriete kleding met jullie te delen!” Wanneer de winkel van Caroline open gaat, is nog niet bekend.

Helemaal gesloopt
Caroline is sinds haar vertrek uit het razend populaire tv-programma Chateau Meiland inmiddels alweer een paar maanden in Nederland. In een interview met Shownieuws liet ze eerder weten dat de mediastorm haar erg zwaar viel en dat de rust haar goed deed. “Ik had gezegd dat ik een burn-out had, maar dat heb ik te snel gezegd. Ik was gewoon kapot, en dan zeg je dingen om snel van alle vragen af te zijn”, vertelde ze toen.

Ervaar je zelf (te) veel stress? Dokter Rutger legt uit wat een burn-out is en wat je eraan kunt doen:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: SBS

Speel hier de snackpuzzel van zondag 19 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze zondag 19 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de hersenkraker op te lossen. Veel plezier!

[minipuzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien