Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Caroline uit 'Chateau Meiland' laat eindelijk van zich horen: "Ik was geen slaaf"

Twee weken geleden konden we in Chateau Meiland zien hoe huisvriendin Caroline de familie verliet en naar Nederland vertrok. Sinds dit drastische besluit is de geruchtenmolen flink gaan draaien. Caroline laat nu eindelijk weten wat waar is en wat niet.

In de beruchte aflevering was te zien dat Caroline besloot te vertrekken om rust te nemen en omdat ze zich in Nederland wilde laten opereren aan haar heup. Toch werd er na haar vertrek flink gespeculeerd: ze zou een burn-out hebben, ze zou ruzie hebben met de familie en ze zou zich een slaaf hebben gevoeld. Via Instagram rekent Caroline nu af met al deze geruchten.

Advertentie

Fabeltjes
Ze plaatst een quote op Instagram die luidt: “Alles dat je ziet is anders. Niets is wat het lijkt. Je maakt je eigen wereld door de manier waarop je kijkt.” Hierbij schrijft ze: “Ik hoor, lees en zie veel berichtjes om mij heen die doen vermoeden dat de familie Meiland mij vergeten is, dat ik een slaaf ben geweest van de familie of dat er geen contact meer zou zijn geweest. Ik wil nu eenmaal vanuit mijn hart met veel liefde zeggen dat dit allemaal fabeltjes zijn!”

Reden van vertrek
Haar vertrek is dan ook echt uit haarzelf gekomen, vertelt ze: “Ik heb met heel veel plezier en liefde het afgelopen jaar meegebouwd aan Chateau Meiland, maar het werk was zwaar en ik miste mijn familie. We hebben samen afgesproken even rust te pakken. Het is mijn keuze geweest om weg te gaan, terug naar mijn eigen familie. Het is ontzettend lief hoe veel van jullie het voor mij willen op te nemen maar helaas is dit mooie gevoel gebaseerd op halve of onjuiste verhalen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik hoor, lees en zie veel berichtje om mij heen die doen vermoeden dat de familie Meiland mij vergeten is, dat ik een slaaf ben geweest van de familie of dat er geen contact meer zou zijn geweest. Ik wil nu eenmaal vanuit mijn hart met veel liefde zeggen dat dit allemaal fabeltjes zijn! Ik heb met heel veel plezier en liefde het afgelopen jaar meegebouwd aan chateau Meiland maar het werk was zwaar en ik miste mijn familie! We hebben samen afgesproken even rust te pakken. Het is mijn keuze geweest om weg te gaan, terug naar mijn familie. Het is ontzettend lief hoe velen van jullie het voor mij willen op te nemen maar helaas is dit mooie gevoel gebaseerd op halve of onjuiste verhalen. De enige juiste verhalen vind je op de officiële kanalen van mij en de familie 💋 . . . 📸 @liefleven . . . #carolinevaneeden #liefleven #liefzijn #dewaarheid #dankbaar

Een bericht gedeeld door Caroline (@caroline_van_eeden) op

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Instagram. Beeld: Talpa

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien