Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Caroline van Chateau Meiland blijkt helemaal geen burn-out te hebben

Onlangs werd bekend gemaakt dat huisvriendin Caroline, bekend van Chateau Meiland, te kampen had met een burn-out. Dit zou dan ook de reden zijn geweest voor haar eerdere vertrek uit het chateau, maar dat blijkt niet het geval te zijn geweest. 

Ze was niet met de Meilandjes mee naar het Televizier-Ring Gala omdat ze aan het uitrusten is op een welverdiende vakantie. Al snel werd de conclusie getrokken dat huisvriendin Caroline te kampen had met een burn-out. Gelukkig voor haar blijkt dit allemaal erg mee te vallen.

Advertentie

Beterschap
Op Instagram laat Caroline weten dat ze dolblij is met de Televizier-Ring. Hierop krijgt ze ontzettend veel felicitaties én wensen fans haar beterschap. Daarop reageert ze met een verrassend antwoord. Ze schrijft: “Ik heb geen burn-out hoor! Heeft de media ZO groot gemaakt! Goed uitrusten en deze 14 dagen vakantie hebben mij weer aardig op de kaart gezet.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld:

Annemiek: “Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk”

dochter - Libelle

Premium

Annemiek haar dochter werd jong moeder en heeft een druk leven. Soms maakt Annemiek zich zorgen, redt haar dochter het allemaal wel? 

Annemiek (49): “Mijn dochter kreeg op haar 21ste haar eerste kind en 1,5 jaar later haar tweede. Dat was een bewuste keuze van haar en haar man. ‘We zijn nu jong en kunnen alles aan’, zei ze. ‘Als de kinderen de deur uit zijn, hebben wij nog een heel leven voor ons!’

Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien