Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Caroline van Chateau Meiland blijkt helemaal geen burn-out te hebben

Onlangs werd bekend gemaakt dat huisvriendin Caroline, bekend van Chateau Meiland, te kampen had met een burn-out. Dit zou dan ook de reden zijn geweest voor haar eerdere vertrek uit het chateau, maar dat blijkt niet het geval te zijn geweest. 

Ze was niet met de Meilandjes mee naar het Televizier-Ring Gala omdat ze aan het uitrusten is op een welverdiende vakantie. Al snel werd de conclusie getrokken dat huisvriendin Caroline te kampen had met een burn-out. Gelukkig voor haar blijkt dit allemaal erg mee te vallen.

Advertentie

Beterschap
Op Instagram laat Caroline weten dat ze dolblij is met de Televizier-Ring. Hierop krijgt ze ontzettend veel felicitaties én wensen fans haar beterschap. Daarop reageert ze met een verrassend antwoord. Ze schrijft: “Ik heb geen burn-out hoor! Heeft de media ZO groot gemaakt! Goed uitrusten en deze 14 dagen vakantie hebben mij weer aardig op de kaart gezet.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld:

Anne-Wil merkt dat ze ouder wordt als Han haar op iets wijst

Vrouw zorgen

Premium

Anne-Wil heeft 2 kinderen, 5 kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze spreekt af met haar jeugdvriendinnen Helga en Agnes.

Zaterdag

Meteen na het ontbijt ben ik begonnen met het leeghalen van de kerstboom. Weg met dat ding! Andere jaren kan ik er bijna geen afscheid van nemen, nu kan hij me niet snel genoeg de deur uit zijn. Het is trouwens nog een heel karwei, en als ik klaar ben zitten de naalden tot onder mijn oksels, dwars door mijn trui heen. Het kan me allemaal niets schelen. [premium-verder-lezen] Ik maak de knijpertjes van de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien