Cadeautip: 4-delige My-Jewellery sieradenset voor € 39,95

Zoek binnen:

Huisvriendin Caroline reageert op haar vertrek uit Chateau Marillaux

Het was een onrustige dag dinsdag voor familie Meiland. Huisvriendin Caroline maakte namelijk bekend dat ze Chateau Meiland gaat verlaten en terugkeert naar Nederland.

“Het is waar, ik zal terugkeren naar Nederland. Wij hebben zo hard gewerkt aan het prachtige Chateau, ik ben ka-pot!”, schrijft ze op haar Instagram.

Advertentie

Eigen gezin
Caroline blikt terug op een hele mooie tijd. “Dit is een avontuur dat ik nooit zal vergeten en ik dank Martien, Erica, Maxime, Montana en Clairetje uit de grond van mijn hart. Dit neemt niemand mij meer af.” Ze is dolblij dat ze deze kans heeft gehad, maar ze kijkt er ook weer erg naar uit om terug te keren naar haar eigen gezin in Nederland.

Irritaties
SBS liet in een statement weten dat huisvriendin Caroline inderdaad het chateau zal verlaten. In de reactie aan RTL Boulevard zeggen ze: “De familie Meiland en Caroline hebben 7 maanden lang onafgebroken in elkaars gezelschap verkeerd. In die periode zijn er uiteraard ook irritaties geweest. Wij hebben respecteren haar beslissing en wij wensen Caroline alle geluk. Caroline is voorlopig nog te zien in Chateau Meiland bij SBS6.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️

Een bericht gedeeld door Chateau Meiland – Caroline (@caroline_van_eeden) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: Talpa

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien