Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Caroline Tensen verschijnt flink gehavend op tv

Caroline Tensen heeft een lelijke val gemaakt. En dat is vanavond te zien in Eén tegen 50 op RTL 4.

Niet de val zelf, maar wel Carolines gehavende gezicht.

Advertentie

Heel hard gevallen

“Misschien denkt u thuis: wat heeft die vrouw voor een gek gezicht vanavond”, begint Caroline in het voorstukje waarin ze uitlegt wat er met haar is gebeurd. “Ik ben met mijn e-bike heel hard gevallen op mijn gezicht.” Au!

Make-up van Leco

Nou heeft Caroline de nodige make-up op haar gezicht. “Leco heeft zich helemaal uitgeleefd.” Maar tóch zie je dat ze een flinke smakkerd gemaakt heeft. Aan haar lip bijvoorbeeld, en de bloeduitstorting op haar hand. Caroline Tensen heeft er kortom weleens beter uitgezien. “Dus als u denkt: zit ze nou te knipogen, of zijn de fillers mislukt: dat is het allemaal niet. Gewoon origineel tanden door de lip.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#CarolineTensen is een held! Keihard onderuit en ze staat er vanavond gewoon voor Eén Tegen 50💪 (20:00 uur #RTL4).

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) op

Stoere Caroline Tensen

Het is niet de eerste keer dat Caroline gewond het tv-programma presenteert. “Ik heb hier gestaan met gebroken armen, een gebroken been, twee geopereerde schouders… deze had ik nog niet gehad”, somt ze op. Ze is een echte doorzetter, dus. Er wordt dan ook vol lof onder het filmpje gereageerd. “Wat een bikkel zeg”, klinkt het. En: “Gewoon doorgaan, geweldig!” Een ander: “Stoer hoor, vakvrouw.”

Beterschap, Caroline!

Libelle’s Marleen testte een week lang een e-bike – kwam zij daar wel zonder kleerscheuren vanaf?

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram RTL 4. Beeld: Brunopress

Leona Philippo spreekt voor één keer over haar geaardheid: “Als bij donderslag wist ik: het komt door háár” 

Leona

LHBTI... Dit zijn geen letters, maar dit gaat over mensen. En over houden van wie we willen. Daarom vertelt de biseksuele Leona Philippo haar verhaal. “Hoe meer openheid ik geef, hoe dichter bij we bij acceptatie komen.”

Leona Philippo (41) is singer-songwriter, actrice en motivational speaker. Met haar ex-vrouw kreeg ze Manuel (9). Zoon Tymon (2) kreeg ze alleen. Voor één keer spreekt ze publiekelijk over haar geaardheid.

“Ik ben helemaal niet bezig met mijn geaardheid, nooit geweest ook. Als er in interviews naar wordt gevraagd, ga ik er zelfs liever n

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien