Nu 50% korting op 6-delige pannenset in verschillende kleuren!

Zoek binnen:

Caroline van Eeden doet boekje open over liefdesleven

We kennen Caroline van Eeden natuurlijk als de gezellige huisvriendin van de familie Meiland, maar verder is er eigenlijk weinig over haar bekend. In het weekblad Weekend doet ze nu voor het eerst een boekje open over haar privéleven.

Caroline vertelt onder andere dat ze twee keer getrouwd is geweest en dat ze drie kinderen heeft uit haar eerste huwelijk.

Advertentie

Op de achtergrond
Dat haar kinderen niet te zien zijn in de realityshow Chateau Meiland, is een bewuste keuze geweest. “Ze hebben geen zin in al die media-aandacht. Ik begrijp dat wel hoor. Als de aandacht voor ons hier in Frankrijk al zo gigantisch, dan geef ik ze groot gelijk om lekker op de achtergrond te blijven”, aldus Caroline.

‘Nederlandse prins’
Ondanks dat ze al twee keer is gescheiden, gelooft ze nog altijd in de liefde. Een relatie met een Fransman ziet ze echter niet zo snel gebeuren. “Wie kan er nou tegen de liefde zijn? Maar ik denk dat de kans groter is dat er een paard met een Nederlandse prins langskomt.” Caroline spreekt namelijk geen woord Frans.

Veel aandacht 
Sinds haar deelname aan de show krijgt ze wel veel berichtjes van mannen via social media. “Ik ga nooit op avances in als die via social media komen. Een man die een oogje op mij zou hebben, kan hier natuurlijk ook gewoon een kamer boeken. Die prins kan dus iedere dag hier langskomen. Alleen de gedachte dat dit mogelijk is, is toch al fantastisch”, zo sluit ze hoopvol af.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chateau Meiland – Caroline (@caroline_van_eeden) op

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Show.nl. Beeld: Talpa, Instagram

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien