Libelle Beauty cadeaubox met 77% korting!

Zoek binnen:

Huisvriendin Caroline verlaat Chateau Marillaux na onenigheid met familie Meiland

Het is natuurlijk altijd onrustig in Chateau Marillaux, maar de onrust is de afgelopen tijd zo hoog opgelopen dat huisvriendin Caroline is opgestapt en terug is gegaan naar Nederland.

Het management van de familie Meiland heeft dinsdag bevestigd aan RTL Boulevard dat de groep inderdaad niet meer compleet is en Caroline weer in Nederland woont. Haar heimwee zorgde ervoor dat er regelmatig onenigheid was in het chateau.

Advertentie

Irritaties
Ook SBS laat weten dat het verhaal klopt. In de reactie aan RTL Boulevard zeggen ze: “De familie Meiland en Caroline hebben 7 maanden lang onafgebroken in elkaars gezelschap verkeerd. In die periode zijn er uiteraard ook irritaties geweest. Daarnaast hebben haar gezondheid en het gemis van haar familie en vrienden Caroline doen besluiten om Chateau Meiland te verlaten. Wij respecteren haar beslissing en wij wensen Caroline alle geluk. Caroline is voorlopig nog te zien in Chateau Meiland.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Talpa

Zo ziet deze week (14 juli t/m 20 juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.
Numerologie werkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien