Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Ik keek een week geen GTST om te zien of ik het nog zou snappen

Je hoort het altijd: je kan een soap járen niet kijken en als je dan op een dag weer een aflevering ziet, dan lijkt het net alsof de tijd heeft stilgestaan. Libelle’s Coks testte uit of dit écht zo is door een week lang geen GTST te kijken.

Oké, een week géén GTST kijken is anders dan een paar maanden of een halfjaar de perikelen in Meerdijk volledig naast me neer te leggen, maar dat kon ik echt niet aan.

Advertentie

Ik kijk al zo lang Goede Tijden Slechte Tijden dat ik het me niet voor kan stellen om een week de levens van Laura, Ludo, Rik en Martine Hafkamp (die komt altijd weer terug) te missen.

En toch ging ik de uitdaging aan. Ik koos er daarom voor om gelijk die ene week na de zomerstop géén GTST te kijken, zodat ik de heftigste ontknopingen na de cliffhanger zou missen. Zou ik het snappen als ik de eerste week van het nieuwe seizoen zou skippen?

Je ziet het in de video.

De laatste nieuwtjes, tips en trend in je mailbox? Meld je aan voor de beste nieuwsbrief van Nederland

De Dag Nadat Vervolg 36 – Onze baby niet levensvatbaar bleek

Loes (36): “Vanaf het moment dat we in het ziekenhuis kwamen, kreeg ik elke twee uur een tabletje dat ervoor zorgde dat de weeën opgewekt werden. Behalve ’s nachts, omdat het ook belangrijk is dat je je rust pakt. Je moet ten slotte wél een bevalling doorstaan."

Lees hier het begin van De Dag Nadat >

"Omdat ik de nacht ervoor helemaal niet had geslapen, viel ik die vrijdag toch af en toe in slaap. Ron en ik waren samen en het vóelde ook heel erg samen: dit gingen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien