Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Chantal Bles deelt emotioneel bericht op Instagram

Chantal Bles en haar man Robert Doornbos hebben een moeilijke periode afgesloten. Inmiddels is dochter Jada gelukkig gezond verklaard. Hoe anders was die situatie precies een jaar geleden…

“Precies een jaar geleden, in april, liep ik op hetzelfde weilandje met Jada aan dezelfde hand en Josh in mijn buik. 20 weken zwanger en in gedachten een gezond prinsesje aan mijn zijde. Nog geen week later kwamen wij tot de ontdekking dat Jada niet gezond was”, schrijft Chantal.

Advertentie

 

Onbezorgde dag
“De dag op deze boerderij, een onbezorgde dag weet ik nog als de dag van gisteren.. Ook vandaag, stond ik er met de grootste glimlach, vol trots met mijn, nu echt gezonde prinses aan mijn hand en mijn prinsje op mijn arm… Lieve allemaal, count your blessings.”

Bij Jada werd vorig jaar een grote tumor ontdekt. Het gezin kwam in een rollercoaster van chemotherapieën en operatie terecht. In februari kreeg het gezin het goede nieuws dat Jada kankervrij is. “Zo trots als een pauw zijn wij op onze Jada.”

 De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien