Ontvang wekelijks de e-column van Manon (dochter Anne-Wil)

Zoek binnen:

Chantal Bles deelt raak bericht over liefde en gezondheid

Het gezinnetje van Chantal Bles en autocoureur Robert Doornbos hebben een heftige tijd achter de rug. Op Instagram deelt de styliste woensdag een prachtige foto van hun 2 kinderen met daarbij een rake tekst over liefde en gezondheid.

“De liefde tussen je kindjes is echt alles”, begint Chantal. “Wat zijn wij gezegend dat we dit mogen meemaken. Wij weten als geen ander hoe moeilijk het is om een zwangerschap te mogen ervaren en te voldragen, wij weten hoe het is om gezondheid kwijt te raken en weer na hard vechten terug te krijgen.”

Advertentie

Meer dan gelukkig
“En als je dan dit soort mooie momenten meemaakt op een van de plekken waar we zo graag komen, dan voel ik mij meer dan gelukkig! Lieve Jada en Josh: blijf alsjeblieft voor altijd zo gelukkig met elkaar in alle gezondheid”, sluit ze af. Wauw, dat komt binnen.

Hoop
Het gezin heeft helaas al de nodige heftige dingen meegemaakt. Voor de geboorte van Jada en Josh was Chantal in verwachting van een kindje dat zware lichamelijke afwijkingen bleek te hebben. Ze hebben de zwangerschap toen af moeten breken. Dochtertje Jada bleek vorig jaar een hersentumor te hebben. Gelukkig werd ze eerder dit jaar schoon verklaard, maar uiteraard blijft het altijd spannend of de kanker wegblijft.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chantal Bles (@chantalbles) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram Chantal Bles. Beeld: ANP, Instagram

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien