Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Chantal Bles deelt fantastisch nieuws over dochtertje Jada

Vorig jaar werd er bij het 3-jarige dochtertje van Chantal Bles en Robert Doornbos een grote niertumor met uitzaaiingen ontdekt. Een jaar vol onzekerheid volgde, maar daar kwam woensdag een einde aan.

Op Instagram delen Chantal en Robert woensdag fantastisch nieuws over de gezondheid van hun dochtertje: de kleine Jada is officieel gezond verklaard. Op Instagram deelt Robert dat goede nieuws bij een filmpje van zijn dochter met een feestelijke taart. “We hebben vandaag fantastisch nieuws gehad”, schrijft hij.

Advertentie

Laatste scan
In februari werd Jada al schoon verklaard. Vandaag stond een laatste scan in het Prinses Maxima Centrum in de agenda en werd dit goede nieuws opnieuw bevestigd.

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Shownieuws.nl. Beeld: ANP

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien