50% korting op dagentree bij verschillende wellness resorts >

Zoek binnen:

Chantal Bles staat op pakjesavond met 'tranen van geluk' stil bij zieke dochter Jada

Voor styliste Chantal Bles en voormalig autocoureur Robert Doornbos was het gisterenavond een emotionele pakjesavond. Ze hadden niet durven dromen dat ze dit jaar samen met hun zieke dochtertje Jada een sinterklaasfeest konden vieren. 

“Gisteren was weer een extra speciale dag…”, schrijft Chantal bij een foto van haar dochtertje Jada, die hand in hand loopt met een piet. “8 maanden geleden hadden we de angst dat we dit soort gebeurtenissen niet meer zouden meemaken met onze prinses Jada.”

Advertentie

Rollecoaster
Jada wordt over een paar weken drie jaar, maar heeft een enorm zwaar jaar achter de rug. Het kleine meisje vecht namelijk tegen een tumor in haar nieren. Niet veel later werd ontdekt dat de tumor uitzaaiingen heeft in haar lever en longen. “Een rollercoaster van chemotherapiën en operaties”, vertelde Chantal eerder.

Tranen van geluk
Des te meer hebben ze genoten van het heerlijke avondje gisteren. “Met tranen van geluk hebben we genoten, zo intens genoten van onze familie maar vooral van onze kindjes Jada en Josh.” In juli kregen Chantal en Robert hun zoon Josh.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief! 

Bron: Instagram. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien