Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Chantal Janzen deelt heerlijke foto zonder make-up op Instagram

Op Instagram plaatsen mensen voornamelijk ‘perfecte’ plaatjes. Goede outfit aan, glanzende haren in model en mooie make-up op? Dan pas kan het kiekje online. Chantal Janzen doet daar niet aan mee en plaatst een heerlijke foto waarop ze helemaal geen make-up draagt. En dat vinden wij heel fijn!

Ze ziet er – hoe kan het ook anders – prachtig uit.

Advertentie

#mamamaakteenselfie
De presentatrice ziet er stralend uit op haar foto en wenst ons allemaal fijne feestdagen. En Chantal zou Chantal niet zijn als ze dat niet met een flinke dosis humor deed. De hashtags onder haar foto zijn hilarisch én heel herkenbaar.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP.

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien