Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Chantal Janzen heeft slecht nieuws voor haar fans

Hoewel het programma ‘Chantals Pyjama Party’ ontzettend succesvol was, is de kans klein dat er nog een nieuw seizoen aankomt. Chantal Janzen liet vrijdagavond in de talkshow van Beau van Erven Dorens weten dat ze momenteel andere prioriteiten heeft.

“Ik zou me dan ook kunnen voorstellen dat dit het laatste seizoen zou kunnen zijn geweest,” aldus Chantal.

Advertentie

“Mijn aandacht is verschoven”
“Het is een heftig programma om te doen”, zo vertelt de presentatrice over het programma dat ze eerder ook al tussen 2013 en 2017 maakte. “Mijn aandacht is een beetje verschoven, andere dingen zijn belangrijker geworden”, aldus Chantal.

Pyjama Party
Gelukkig is er voor de fans van het programma nog een klein lichtpuntje: volgende week staat Chantal namelijk nog met haar Pyjama Party in de Ziggo Dome in Amsterdam. Volgens Chantal is dit ook één van de redenen dat ze een nieuw seizoen niet ziet zitten. “Met zo’n afsluiter in de Ziggo Dome, hoe moet ik daar nou nog overheen?” aldus de presentatrice.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Show.nl. Beeld: ANP

De Dag Nadat Vervolg 36 – Onze baby niet levensvatbaar bleek

Loes (36): “Vanaf het moment dat we in het ziekenhuis kwamen, kreeg ik elke twee uur een tabletje dat ervoor zorgde dat de weeën opgewekt werden. Behalve ’s nachts, omdat het ook belangrijk is dat je je rust pakt. Je moet ten slotte wél een bevalling doorstaan."

Lees hier het begin van De Dag Nadat >

"Omdat ik de nacht ervoor helemaal niet had geslapen, viel ik die vrijdag toch af en toe in slaap. Ron en ik waren samen en het vóelde ook heel erg samen: dit gingen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien